Michael Stahan:

TV-profilen med ny sjokkavsløring

TV-profilen lurte alle med sitt nye smil.

APRILSNARR: Michael Strahan lurte de fleste i anledning 1. april. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB
APRILSNARR: Michael Strahan lurte de fleste i anledning 1. april. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Noen aprilspøker er bedre enn andre, og det må kunne sies at TV-profil Michael Stahans spøk kanskje var mer overbevisende enn de fleste.

Denne uken delte han nemlig en video på Instagram som viste at noe hadde skjedd med det karakteristiske mellomrommet mellom tennene.

49-åringen kunne nemlig vise seg selv fra tannlegestolen, både før og etter at han hadde fått oppgradert tanngarden.

«Jeg gjorde det», skrev «Good Morning America»-programlederen til videoen, etterfulgt av emneknaggen #hadetbramellomrom.

NYTT GLIS: Følgerne hadde blandede følelser over at mellomrommet plutselig var borte. Foto: Skjermdump/Instagram
NYTT GLIS: Følgerne hadde blandede følelser over at mellomrommet plutselig var borte. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Videoen ble imidlertid lagt ut 31. mars, norsk tid, og Se og Hør omtalte saken uten mistanker om aprilspøk.

Tilbakemeldingene fra fansen var imidlertid blandede. Flere mener nemlig at mellomrommet er TV-stjernens varemerke, og at det var synd at han kvittet seg med det.

Flere skrev også at de ønsket at det hele var en aprilspøk - og fikk fredag ønsket sitt oppfylt.

Mamma vet best

I en ny video åpner han med at han setter pris på alle tilbakemeldingene.

- Jeg ble overrasket, for å være ærlig, over hvor mange som sa: 'Nei, ikke kvitt deg med mellomrommet, det er signaturen din'. Jeg har alltid sett på det på den måten, men jeg visste ikke at så mange brydde seg, sier han.

Stahan forteller at han er glad for at han gjennomførte inngrepet, før han drar ned munnbindet og utbryter:

- Kom igjen! Mellomrommet er her for å bli, for en stund. Det skal ingen steder i nærmeste fremtid. Aprilsnarr, alle sammen. Jeg hadde det gøy, men jeg har skikkelig dårlig samvittighet. Men mamma liker det virkelig, så dette er for deg mamma, avslutter han videoen, før han gliser bredt.

KROPP I FOKUS: Det er ingen hemmelighet at TV-programmer som «Ex on the beach» spiller mye på kropp, så Rød Løper spurte deltakerne hva de har endret ved kroppen sin og hvorfor de gjør det. Vis mer

Ville ikke være perfekt

TV-profilen har tidligere delt sine tanker rundt det å endre tennene sine.

I 2012 fortalte han overfor ELLE at han hadde hatt en tannlege da han var i 20-årene som viste ham design på hvordan tennene hans kunne se ut, men han bestemte seg for å ikke gjennomføre det.

- Det er så mye press for å være perfekt. Du kan fikse alt nå. For meg gjorde jeg en bevisst innsats for å uttrykke: «Dette er den jeg er. Jeg er ikke perfekt. Jeg vil ikke prøve å være perfekt», uttalte han.

- På dette tidspunktet tror jeg ikke barna mine ville kjent meg igjen uten mellomrommet mitt. De ville sagt: «Hvem er denne fremmede mannen i huset vårt? Ring politiet», la han til.

LES OGSÅ: - Fikk sjokk da jeg så meg i speilet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer