Malia White:

Tv-profilen i stygg ulykke

«Below Deck Mediterranean»-profilen deler innlegg fra sykehussengen.

PÅ SYKEHUS: Malia White hastet til sykehus etter trafikkulykke. Foto: Privat, Instagram
PÅ SYKEHUS: Malia White hastet til sykehus etter trafikkulykke. Foto: Privat, Instagram Vis mer
Publisert

Malia White (30) er kanskje ukjent for mange, men for ivrige «Below Deck Mediterranean»-fans er hun alt annet en det.

I serien, som er blitt sendt på TV 2 her til lands, følger man mannskapet på en luksusyacht i middelhavet, hvor de jobber døgnet rundt for styrtrike gjester.

De ansatte tjener også såpass at de mildt sagt har til salt i grøten, og mens de i all hovedsak er der for gjestene, får tv-seerne også følge intriger, kjærlighetsliv og venn- og uvennskap.

Malia White var på et tidspunkt innblandet i et trekantdrama, men nå er det alt annet enn kjærlighetslivet hennes som skaper overskrifter.

- Jeg drakk ikke

På Instagram forteller nemlig «Below Deck»-profilen at hun skadet seg stygt i en scooter-ulykke på Mallorca denne uken, og at hun måtte tilbringe tid på sykehus.

«På Instagram deler vi vanligvis det fine, men dette er det viktige. Jeg deler dette for å vise viktigheten av å alltid bruke hjelm. Min reddet rett og slett livet mitt», skriver hun innledningsvis.

White beskriver ulykken som stygg, og påpeker at hun har kjørt scooter i mange år og derfor er kjent med kjøretøyet.

USKADD: Lørdag havnet den folkekjære artisten Jan Eggum i en bilulykke. Heldigvis ble ingen skadd. VIDEO/FOTO: Tipser Vis mer

«Jeg drakk ikke og var ti minutter unna båten min. Ulykker skjer når du minst venter det. Heldigvis kom jeg meg unna med noen sting, brukket albue, brukne tær, skrubbsår og en forslått kropp. Jeg vil ikke se for meg hvordan det hadde sett ut uten hjelm», forteller hun.

Hun innrømmer dog at hun vil fortsette å kjøre scooter, men at hun ønsker å påpeke hvor viktig det er at man tar sikkerheten på alvor.

Brudd

I løpet av flere sesonger av tv-serien har White vært en sentral person. Da den femte sesongen i fjor begynte å rulle over skjermene, var det derfor trolig til stor glede for fansen at White kunne gå ombord som en opptatt kvinne.

Før innspillingen fant hun nemlig kjærligheten med Tom Checketts, som halvveis ut i serien også trådde inn i rollen som yachtens kokk.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Gjennom sesongens gang delte paret en rekke bilder sammen fra turer rundt i hele verden på sosiale medier. Det var derfor flere som i fjor sperret opp øynene, etter at White bekreftet at paret har gått hver til sitt. Det gjorde hun i en video på Instagram.

- Mitt privatliv virker å være et stort tema om dagen. Jeg er ikke på Twitter, jeg gjør ikke livesendinger på Instagram så ofte, så jeg tenkte jeg skulle sende ut en melding med mine egne ord, sa hun, og fortsatte:

- Så, for det første, ja, jeg og Tom har gjort det slutt. Detaljene rundt det hele prøver jeg å holde privat, av respekt for ham og meg selv. Men ja, jeg er singel.

Slo tilbake

Samtidig slo hun også kraftig tilbake etter at kaptein Sandy Yawn gikk ut i et intervju og hevdet at White er homofil.

DRAMATISK: Det blir dramtisk under en av konkurransen i «Kompani Lauritzen», når Izabell skader hånden og ryker leddbåndet. Vis mer

- For det andre, kaptein Sandys Cameo - jeg ble like sjokkert som alle andre. Jeg er ikke sikker på hvorfor min seksuelle legning blir diskutert i Cameos, sa hun.

- Hvis jeg hadde vært homofil, vil jeg bare si at det burde være mitt valg om når og hvis jeg skulle kommet ut. Men nei, jeg er ikke det. Hvis jeg var det, hadde jeg vært åpent stolt over å være homofil. Jeg er en stor forkjemper for det homofile samfunnet, så ja, jeg lar det bare være med det, avsluttet hun.

LES OGSÅ: - Ekstremt skuffet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer