«Love Is Blind»:

TV-profilen har giftet seg

- Jeg får frysninger.

MANN OG KONE: Mark Cuevas avslører at han har giftet seg med sin kjære Aubrey Rainey. Foto: Skjermdump fra Instagram/Mark Cuevas
MANN OG KONE: Mark Cuevas avslører at han har giftet seg med sin kjære Aubrey Rainey. Foto: Skjermdump fra Instagram/Mark Cuevas Vis mer
Publisert

Mark Cuevas (28) ble et kjent fjes etter sin deltakelse i det populære Netflix-showet «Love is Blind» i 2020.

Programmet går ut på at deltakerne blir kjent gjennom hver sin side av en vegg - uten å se hverandre. Dersom kjemien stemmer kan de velge å forlove seg. Deretter følger serien parene fra første møte til veien mot alteret.

Da Cuevas var med fridde han og fikk ja av Jessica Batten (35). Hun dumpet ham derimot kort tid etterpå, og bruddet fikk mye oppmerksomhet i media.

Travle år

Til tross for kjærlighetssorgen fant Cuevas lykken med Aubrey Rainey (27) samme sommer som showet ble sendt på TV. Og siden den gang har gladnyhetene kommet som perler på ei snor fra 28-åringen.

SESONG 2: Netflix-suksessen «Love is Blind» er tilbake med sesong to. Video: Netflix Vis mer

Høsten 2020 avslørte først paret at de ventet sitt første barn sammen. En måned senere forlovet de seg og et halvt år etter at sønnen Ace ble født, kom nyheten om at Rainey var gravid igjen. Sønn nummer to, Axton, kom til verden i februar i år.

Nå deler Cuevas nok en hyggelig overraskelse med fansen. Han og Rainey har nemlig giftet seg.

Tobarnsforeldrene ga hverandre sine ja søndag foran 150 gjester i Ohio i USA, skriver Us Weekly.

- Med alt som har skjedd i livene våre de siste årene og hvordan vi har holdt ut og holdt sammen, så kan jeg ikke vente med å se henne gå ned midtgangen, fortalte Cuevas blant annet til nettstedet før vielsen og fortsatte:

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

- Jeg får frysninger nå, og jeg klarer ikke å sette ord på hvordan det kommer til å bli når jeg faktisk ser henne.

Den nybakte brudgommen har også delt flere bilder og videoer fra bryllupet på sin Instagram profil.

Bryllupet stod altså to år etter at TV-profilen fridde til sin kjære. Det gjorde han ved å gå ned på kne høsten 2020.

«For alltid høres bra ut, baby», skrev Cuevas den gang på Instagram til bilder av frieriet - hvor Rainey tydelig virket overrasket.

Rainey delte også det store øyeblikket med følgerne sine.

«Jeg har aldri skjønt den virkelige betydningen av lykke før deg. Jeg kunne ikke ha følt meg mer takknemlig og spent på å dele resten av evigheten med deg», skrev hun om forlovelsen til de samme bildene.

LES OGSÅ: - Det blir for sårt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer