«Love Is Blind»

TV-profilen er forlovet

De store livshendelsene kommer på løpende bånd for «Love Is Blind»-stjernen.

FORLOVET: Mark Cuevas gikk ned på kne og fikk «ja». Foto: Skjermdump Instagram/aubreyrainey_
FORLOVET: Mark Cuevas gikk ned på kne og fikk «ja». Foto: Skjermdump Instagram/aubreyrainey_ Vis mer
Publisert

Hastverk eller ei. «Love Is Blind»-profilen Mark Cuevas (26) ligger i hvert fall ikke akkurat på latsiden, men tar tilsynelatende rennefart inn i voksenlivet.

I sommer kunne han nemlig avsløre at han hadde funnet lykken med Aubrey Rainey (25), og i oktober delte de den gledelige nyheten om at to skal bli til tre.

Med en liten baby på vei, som er ventet i april neste år, kan man kanskje tenke seg at det forholdsvis nyforelskede paret har nok å henge fingrene i, men den gang ei.

Torsdag avslører tv-profilen at duoen også tar forholdet et stort steg videre, og at han har fridd til sin utkårede.

«For alltid høres bra ut, baby», skriver han på Instagram til bilder av frieriet - hvor Rainey tydelig ser overrasket ut.

Nøye planlagt

Den kommende bruden har også delt det store øyeblikket med følgerne sine, og skriver følgende om forlovelsen:

«Jeg har aldri skjønt den virkelige betydningen av lykke før deg. Jeg kunne ikke ha følt meg mer takknemlig og spent på å dele resten av evigheten med deg».

Ifølge People fant frieriet sted allerede 21. september, og overfor det amerikanske magasinet forteller Cuevas at han lurte seg fram til det store øyeblikket ved å late som de «bare» skulle ha en såkalt gender reveal - hvor man avslører kjønnet på babyen.

Han forteller videre at kjæresten ble veldig overrasket.

- Jeg tok bind foran øynene hennes så hun ikke så hvor vi faktisk skulle, sier han, og avslører at han brukte omtrent en måned på å planlegge det hele.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Turbulent kjærlighetsliv

Som nevnt kommer forlovelsesnyheten bare kort tid etter at paret avslørte at de venter sitt første barn sammen. Dette har de også åpnet seg opp om tidligere, og kunne i et intervju med People forsikre om at alt sto bra til med den lille i magen, men at formen under graviditeten så langt hadde gått noe opp og ned.

Netflix-serien «Love is Blind» tok tidligere i år verden med storm, og lå lenge helt i toppen over de mest sette seriene på strømmegiganten.

Serien baserer seg på å finne kjærligheten uten å se hverandre på forhånd, og deltakerne dater ulike potensielle partnere gjennom en vegg - der de bare snakker sammen.

Et av parene det ble mest skriverier om i tiden etter, var nettopp Mark Cuevas og Jessica Batten (35) - som han valgte den gang. Cuevas var aldri i tvil om at Batten var kvinnen i hans liv, og fridde.

Batten var på sin side mer tvilende. Aldersforskjellen på ti år mellom de to ble nemlig et problem for Batten, og på bryllupsdagen svarte hun nei. Forholdet tok da slutt.

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

Utroskapsanklager

Til tross for at Cuevas' kjærlighetsliv har vinglet en del det siste året, er det tydelig at han aldri ga opp håpet om å finne den store kjærligheten. Før han ble sammen med nevnte Aubrey, bestemte han seg for å prøve lykken med en annen «Love is Blind»-deltaker, nærmere bestemt Lauren «LC» Chamblin.

Kjærligheten mellom dem blusset opp i mai, men bare en måned senere anklaget hun ham for å være utro. Forholdet ble dermed historie, og nå er Cuevas lykkelig forlovet.

LES OGSÅ: Slik går det med parene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer