TV-profilen ble pappa for første gang

- Jeg har fått min første gave i form av en enorm gulp på skjorta - ekte kjærlighet!, forteller programleder Jon Hartvig Børrestad til Seoghør.no.

BLE FORELDRE: Jon Hartvig Børrestad og kona Marion ble i forrige uke foreldre til en liten jente. Hun har en datter fra før. Foto: Bent Are Sigvaldsen / Se og Hør
BLE FORELDRE: Jon Hartvig Børrestad og kona Marion ble i forrige uke foreldre til en liten jente. Hun har en datter fra før. Foto: Bent Are Sigvaldsen / Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Jon Hartvig Børrestad (36) gjør for tiden suksess som programleder for kanalen C Mores fotballsendinger, men også på hjemmebane har den blide 36-åringen grunn til å juble.

Denne uken ble han nemlig pappa for første gang, da kona Marion fødte en velskapt datter på Haukeland sykehus i Bergen.

Til Seoghør.no forteller en stolt nybakt pappa at datteren allerede har fått navn:

- Jennie Amalie kom til verden natt til fredag. Stor nok til å bli stopper på Arna-Bjørnar: 4,5 kilo og 52 cm. Veldig stort å bli far, og ekstremt mange inntrykk å ta inn!

Og den lille jenta har alt satt spor på sin far:

- Jeg har fått min første gave i form av en enorm gulp på skjorta - ekte kjærlighet!

Som de fleste andre nybakte foreldre delte Børrestad den gledelige nyheten med venner, kolleger og følgere via sosiale medier, og la ut et bilde av seg selv på Twitter med den lille bylten i armkroken:

 

Lykkeønskningene strømmer nå inn, og blant gratulantene er NRK-sportens Carina Olset (31):

 

Tidligere har Børrestad og kona Marion fortalt til Se og Hør at de fikk sjokk da de var på ultralydundersøkelse i sommer - de hadde nemlig fått beskjed om at den lille i magen var en gutt.

- En ny lege fortalte at det var «en hun» som lå i magen. Datteren min Danielle Sofie (5) trodde det var en hund. Vi ble vel alle tre like sjokkerte, fortalte Marion til Se og Hør tidligere i år.

Marion og Jon giftet seg i juni 2011 i Domkirken i Bergen, og feiret bryllupsdagen på Ulrikens topp, Bergens høyeste fjell, 643 meter over havet. Til Seoghør.no skryter Jon av sin flotte kone etter endt fødsel:

- Mor Marion med banens beste prestasjon, og er i fin form nå.

LES OGSÅ: Jon Hartvig Børrestad sluttet i TV 2