Beth Chapman:

Tv-profil lagt i koma

Ektemannen ber fansen om å be for kona Beth Chapman.

I KOMA: Tv-profil Beth Chapman ligger nå i koma, det bekrefter ektemannen i et innlegg på Facebook. Her er paret avbildet sammen i 2013. Foto: NTB scanpix
I KOMA: Tv-profil Beth Chapman ligger nå i koma, det bekrefter ektemannen i et innlegg på Facebook. Her er paret avbildet sammen i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november 2017 fikk Beth Chapman (51), kjent fra realityserien «Dog the Bounty Hunter» påvist en alvorlig form for strupekreft.

Etter en operasjon ble 51-åringen friskmeldt, men i fjor kom kreften tilbake og Chapman ble nødt til å gjennomgå cellegiftbehandling.

Nå har realityprofilen blitt lagt i koma, det melder CNN.

Ektemannen, den amerikanske dusørjegeren, Duane «Dog» Chapman, bekreftet konas tilstand i et innlegg på Facebook i helga.

- Vær så snill å be for Beth nå. Tusen takk. Jeg elsker dere, skrev ektemannen også i et innlegg på Twitter:

Opprørt fans

Under innlegget har det strømmet inn med oppmuntrende ord til familien, og det er tydelig at flere av fansen er opprørte over den triste nyheten.

- Kjære gud. Vær så snill gi Beth og Chapman-familien all den styrken og kjærligheten de trenger. Vær så snill å legge armene rundt dem alle i denne tunge tiden og la dem få vite at de ikke er alene. Vær så snill å gi Beth ekstra styrke og kjærlighet og la henne få vite at hun ikke er alene, skriver en Twitter-bruker.

- Jeg ber for vakre Beth og deg, Dog. Vær sterk, hun trenger deg nå mer enn noen gang, deler en annen.

- Jeg er så ubeskrivelig lei meg for at du, Beth og din familie går gjennom dette. Hun er en av de sterkeste kvinnene jeg vet om, skriver en tredje.

Realitystjernen har vært en del av tv-serien «Dog the Bounty Hunter» sammen med ektemannen siden seriens start i 2004, og fram til den ble tatt av tv-skjermen i 2012. I tv-programmet fulgte man Dog og Beth i deres jakt på kriminelle.

Giftet seg i tv-programmet

«Dog the Bounty Hunter» ble innspilt på Hawaii og i Colorado, og paret giftet seg i 2006 i en av episodene i tv-programmet.

Etter at tv-programmet ble lagt på is dukket ekteparet opp i nok et tv-program. I «Dog and Beth: On the Hunt» var Chapman-paret å se fra 2013 til 2015.

To år etter seriens slutt annonserte ekteparet på Facebook at Beth Chapman hadde fått strupekreft. Seinere meddelte Chapman-paret at kreften hadde blitt fjernet, men den kom altså tilbake igjen i fjor.

Ifølge CNN ble 51-åringen innlagt på sykehus i april i år på grunn av en opphopning av væske i lungene, og det ble da utført en prosedyre for å lette på presset. Til tross for kreftdiagnosen kunngjorde ekteparet i juni at et nytt tv-program med navnet «Dog's Most Wanted» vil bli å se på tv-nettverket WGN America.

- Min kone, mitt livs kjærlighet, kjemper for livet og i stedet for å være hjemme og hjelpe henne, er jeg ute og leter etter deg, uttalte Dog Chapman i tv-programmets promovideo.

Bekymret for helsetilstanden

51-åringen deler titt og ofte bilder med følgerne sine på Instagram og etter at kreften kom tilbake har hun stadig delt innlegg om helsetilstanden.

I juni postet hun et bilde av sin sovende ektemann på Instagram med følgende kjærlighetserklæring:

- Han sover! Når han endelig får sove kan du fremdeles se bekymring og stress i ansiktet hans. Han har stått ved min side, sterk og oppmuntrende, hver eneste dag siden dette skjedde. Det er ingen tvil om hvor styrken min kommer fra. Å være sammen med ham er det viktigste for meg.

Seinere samme måned delte Beth dette bildet av seg selv med emneknaggen #cancerwillnotbeatme

LES OGSÅ: Grunde Myhrer: - Det kunne gått veldig ille

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer