Mikkel Stellander:

TV-profil døde brått

Ble pappa tidligere i år.

DØDSFALL: Den danske «Masterchef»-deltakeren Mikkel Stellander døde mandag. Foto: Viaplay
DØDSFALL: Den danske «Masterchef»-deltakeren Mikkel Stellander døde mandag. Foto: Viaplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske «Masterchef»-deltakeren Mikkel Stellander har gått bort. Stellander deltok i den danske versjonen av «Masterchef» to ganger, både i 2017 og 2020.

Årsaken til dødsfallet er blodpropp. Det bekrefter hans forlovede Ditte Hare, overfor Ekstra Bladet.

- Mikkel gikk bort i går (mandag, journ. anm.), etter at han fikk en massiv blodpropp og som følge av hjertestans, sier hun til avisen.

SJOKK: Da vi var på premieren til «71 grader nord kjendis», fikk vi vite at dronning Elizabeth var død. Slik reagerte kjendisene. Reporter: Thea Hope. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

Stellander og Hare møttes for første gang for 10 år siden. De var forlovet, men rakk aldri å gifte seg.

Tidligere i år ble de også foreldre for første gang.

Flagger på halv stang

På Stellanders tidligere arbeidsplass, Frederiksværk Skole, flagget de på halv stang. Det bekreftet skolen på deres egen Facebook-side.

«I dag tok vi farvel med en engasjert lærer og kollega, Mikkel Stellander, som dessverre gikk bort alt for tidlig. Våre tanker går til Mikkels etterlatte - må hans minne bli hedret», står det på skolens Facebook-side.

I kommentarfeltet renner det også inn kjærlige hilsner til den avdøde læreren og matelskeren. «Må Mikkel hvile i fred og må hans minne bli hedret. De varmeste tanker til de etterlatte», står det blant annet.

LES OGSÅ: Verdenskjent klatrer funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer