Tarjei Strøm:

TV-profil blir trebarnsfar

I år kan Tarjei Strøm få en helt spesiell julegave.

JUBLER: Tarjei Strøm blir pappa for tredje gang i desember. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
JUBLER: Tarjei Strøm blir pappa for tredje gang i desember. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tarjei Strøm vant i mai Gullruten med TV 2-nyvinningen The Stream. Til jul får bergenseren et nytt gull i hus.

- Vi har laget oss en liten jente som kommer i desember, stråler Tarjei Strøm (38) på sin Instagram-profil, under et ultralydbilde av sin nye datter inne i vordende trebarnsmamma Juni Wigers (28) mage.

Saken fortsetter nedenfor.

DELTE NYHETEN: Med dette bilde delte Tarjei den glade nyheten. Foto: Skjermdump / Instagram
DELTE NYHETEN: Med dette bilde delte Tarjei den glade nyheten. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Fra før har samboerparet fra Bergen barna Sofie (12) og Jonas (3), noe som kommer tydelig fram på Tarjeis kropp. Den er gjennom-tatovert fra mage til fingerspiss.

Tatoverer seg

Alle tatoveringene har sin betydning, men de viktigste er utvilsomt de familiære. Bak høyre øre har han datterens kyss, og på fingrene har han «elskling» tatovert, til ære for sin kjære Juni. Der har han også bokstavene til både samboer og barn.

- Jeg begynte å tatovere meg i midten av 20-årene. Da var i grunnen løpet lagt. Det var musikk jeg skulle drive med. Jeg kom ikke til å bli advokat eller politimann. Så det er blitt en hobby. Men nå har jeg snart ikke plass til flere, sa Tarjei med et smil til Se og Hør i fjor høst.

Med en ny liten jentekrabat i hus skal det mye til for at en av Norges beste trommiser ikke finner plass på kroppen til henne også. Tarjei ble hyllet for sin programlederjobb i musikk-konkurransen The Stream på TV 2, og på hans sosiale medier strømmer gratulasjonene inn.

- Du skyter ikke med løse skudd, mann. Grattis! ønsket artist Espen Lind (46) som satt i The Streams dommerpanel sammen med Marion Ravn (33) og Cato Sundberg (36).

LES OGSÅ: Dette er kjendisenes favorittøyeblikk fra «SKAM»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer