Trevor Jones:

TV-profil (34) er død

Familien bekrefter Trevor Jones' bortgang.

DØDE: Trevor Jones døde tidligere denne måneden. I den anledning deler familien dødsårsak og en minnevideo. Foto: Privat/Go Fund Me
DØDE: Trevor Jones døde tidligere denne måneden. I den anledning deler familien dødsårsak og en minnevideo. Foto: Privat/Go Fund Me Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld deler familien til «Millionaire Matchmaker»-profil Trevor Jones at TV-profilen er gått bort, bare 34 år gammel. Det er på Jones' Go Fund Me-side at familien forteller at han uventet gikk bort 9. oktober, som følge av vaskulær Ehlers-Danlos syndrom.

Ifølge Sunnaas sykehus er vaskulær Ehlers-Danlos' syndrom (EDS) en sjelden bindevevssykdom der hovedproblemet er skjørhet i bindevevet. Dette gir økt risiko for sprekk av pulsårer (arterier), tarm og livmor i tillegg til andre symptomer på vevsskjørhet.

Etterlater seg fotavtrykk

Jones etterlater seg kona Cherrie, deres seks måneder gamle baby Finley, sin far Chris og søster Kaitlin.

«Trevor var den type person som etterlater seg et fotavtrykk på jorda uten å engang ha prøvd. Han var ekte, sjenerøs, morsom og prøvde alltid å gi tilbake. Trevor hadde en gave hvor han kunne få hvem som helst til å smile, le eller føle seg komfortabel gjennom bare noen få ord», skriver familien.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Videre skriver de at han oppnådde mye gjennom livet, men at det største var kona, som han giftet seg med i 2018, og datteren de fikk sammen i mars i år.

«Trevor elsket sine to jenter mer enn noe annet i verden og gjorde det klart og tydelig for alle. Denne innsamlingen har blitt startet av venner og familie. Pengene som kommer inn vil bli gitt til Cherrie for å hjelpe datteren, Finley», skriver de, og legger til at han vil bli savnet.

På TV ble han først kjent gjennom sesong åtte av «Millionaire Matchmaker», hvor han datet «The Hills»-profil Stephanie Pratt. Forholdet skulle altså ikke vare, og i 2018 giftet han seg med Cherrie, skriver New York Post.

LES OGSÅ: Milliardærarving drept - døde under sexlek

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer