Jacky Oh:

TV-profil (32) døde

Etterlater seg tre små barn.

DØDE: Jacklyn Smoth ble bare 32 år. Foto: Skjermdump Instagram
DØDE: Jacklyn Smoth ble bare 32 år. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MTV-stjernen Jacky Oh, hvis egentlige navn var Jacklyn Smith, er død. Hun ble 32 år gammel. Dødsfallet ble bekreftet av en talsperson for BET Media Group.

- Vi er i dyp sorg over bortgangen til Jacklyn Smith, kjent for verden som Jacky Oh, et talentfullt «Wild 'N Out»-familiemedlem. Hennes innflytelse vil for alltid være verdsatt og vil bli høyt savnet, forteller talspersonen til People.

- Jacky Oh var en kjær venn og en elsket kollega. Men enda viktigere, hun var en fantastisk mor til sine tre vakre barn.

Samme uttalelse er også delt på TV-showets Instagram-profil.

«BET Media Group sender våre dypeste kondolanser til Smith-familien, DC Young Fly, B Simone, Nick Cannon og alle venner som elsket og brydde seg om Jacky Oh, i denne vanskelige tiden».

Smith etterlater seg kjæresten John Withfield (31), best kjent bak YouTube-navnet DC Young Fly, og deres tre barn. Duoen møttes mens de begge spilte i «Wild 'N Out», og ble et par i 2015. Sammen har de barna Nova, Nala og Prince. Sistnevnte kom til verden så sent som i fjor.

«Wild 'N Out» er en amerikansk sketsjkomedie- og improvisasjonsserie. Nick Cannon er hjernen bak, og showet hadde sin debut i 2005. Smith var en del av rollebesetningen gjennom fem sesonger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer