Fuller Goldsmith:

TV-profil (17) døde

Fuller Goldsmith er død etter en lang kamp mot kreft.

DØDE: 17 år gamle Fuller Goldsmith er død. Det har etterlatt blant andre programleder Vanessa Lachey i sorg. Foto: Magical Elves/Bravo
DØDE: 17 år gamle Fuller Goldsmith er død. Det har etterlatt blant andre programleder Vanessa Lachey i sorg. Foto: Magical Elves/Bravo Vis mer
Publisert

I februar kunne «Top Chef Junior»-deltaker og «Chopped Junior»-vinner Fuller Goldsmith åpenhjertig fortelle at han hadde fått kreft for femte gang. Etter en lang kamp mot leukemi ble det onsdag kveld kjent at den unge kokken har gått bort, bare 17 år gammel.

Det bekrefter produksjonsselskapet Magical Elves, som blant annet står bak «Top Chef Junior», skriver People.

«Vi er knust etter å ha hørt om tapet av vår «Top Chef Junior»-deltaker. Han var en utrolig kokk og den sterkeste ungen vi noensinne har møtt», skriver de på Instagram.

- Vil aldri glemme deg

Selskapet har delt flere bilder av Goldsmith fra tiden i TV-programmet.

«Fra det øyeblikket han ble introdusert til oss, visste vi at han ville påvirke alle rundt seg og være en positiv kraft i matlagingsverden. Vi sender all vår kjærlighet til familen hans når de sørger over tapet av noen så spesiell», fortsetter selskapet.

Programleder Vanessa Lachey (40) er blant dem som viser sin medfølelse etter 17-åringens bortgang.

«Vi alle elsket Fuller så mye. Jeg vil aldri glemme hans smittsomme smil, latter og smørtriks. Sender så mye kjærlighet til familien hans. Vi kommer aldri til å glemme deg Fuller», skriver hun.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i Tv2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

Tung kreftbeskjed

Den unge kokken delte selv den tunge nyheten om at kreften hadde kommet tilbake tidligere i år.

«Dessverre var nyheten om svulsten ikke som jeg håpet på. Den samme leukemien er tilbake», skrev han til følgerne sine på Instagram, og fortalte at han skulle starte behandlingen innen kort tid.

«Jeg vil ha tolv dager med stråling og deretter mer cellegift for å sikre at kreften er borte en gang for alle. Runde fem, jeg er klar for å kjempe», fortsatte han tappert.

17-åringen fikk leukemi for første gang bare tre år gammel.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

LES OGSÅ: Kona avslører dødsårsaken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer