«Forræder»:

TV-produksjonen måtte bryte inn

Tok grep da det oppsto fullstendig kaos, røper deltaker.

SENDT HJEM: Christer Falck var fjerde person ut av «Forræder». Selv mener han at flertallets plan egentlig var å få ut Erlend Mørch, som her sitter ved hans side. Foto: TV 2
SENDT HJEM: Christer Falck var fjerde person ut av «Forræder». Selv mener han at flertallets plan egentlig var å få ut Erlend Mørch, som her sitter ved hans side. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Fredag måtte to nye deltakere forlate TV 2s nye fredagsunderholdning, «Forræder», først tidligere TV-profil Hallvard Flatland (65) - som ble eliminert av forræderne, mens nok en TV-profil, Christer Falck (53), ble stemt hjem av flertallet på tampen.

Tidligere «Robinson»-programleder Falck fikk klart flest stemmer. Samtidig var det flere som påpekte at de var langt fra sikker på at 53-åringen var en forræder - men at han var et uromoment i gruppa.

- Prøvde å mobilisere

Som Se og Hør skrev fredag måtte deltakerne, før de skulle sette seg rundt det store bordet i salen for å stemme, ha måttet gå en runde rundt huset - fordi TV-crewet ville ha ekstra bilder av dem.

Under denne seansen skal ikke «spillet» ha eksistert i den forstand: Der skal deltakerne ha fått beskjed om at det ikke var lov å kommunisere, at de ikke fikk gjøre forsøk på å påvirke andre i stemmeprosessen som skulle skje litt senere.

Ifølge én av forræderne, Jonas Lihaug, skal Falck ha gjort nettopp det, selv om det var flere «spillansvarlige» som passet på.

- Ja, han begynte å hviske og tiske og å prøvde å mobilisere for å få ut en eller annen deltaker, jeg tror det var Erlend (Mørch, 28, journ.anm.). Han lagde totalt kaos - på et tidspunkt det var ulovlig å gjøre det. Det var litt derfor det endte som det gjorde tror jeg, sa Lihaug.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer