OMSVERMET: Petter Pilgaard er glad i damer. Her fra lansering av Kakefest-boken til Tone Oraini Selfors på Bar Tjuvholmen i fjor. Foto: Stella Pictures
OMSVERMET: Petter Pilgaard er glad i damer. Her fra lansering av Kakefest-boken til Tone Oraini Selfors på Bar Tjuvholmen i fjor. Foto: Stella PicturesVis mer

TV-personligheten forsvarer sexstunt

- Kan velge om jeg vil ha en brunette eller blondine i armkroken, hevder Petter Pilgaard.

SEOGHØR.NO: Da det tidligere i år kom fram i en undersøkelse at seks av ti jenter ikke er fornøyd med partnerens sengeprestasjoner, tok tidligere Paradise Hotel-konge Petter Pilgaard (33) saken i egne hender.
 
Han utlyste en konkurranse hvor han lovet orgasmegaranti til den jenta som kunne tenke seg å hoppe til køys med ham. Over 100 jenter meldte seg på, og til tross for kritikk for sexstuntet er oppdraget gjennomført.

Til VG Helg forteller Pilgaard at det hele var snakk om veldedighet:

- Det var veldedighet, ja. Jeg ser på meg selv som litt mer enn gjennomsnittlig god. Det var sånn jeg fikk ideen. Er det menneseforakt å gi et medmenneske en god opplevelse?

Han forteller også at han har et luksusproblem på byen, i og med at han har et kjent ansikt:

- Når jeg går på byen kan jeg velge om jeg vil ha en brunette i armkroken den kvelden, eller en blondine. Av og til har jeg det langt oppi halsen. Jeg begynner å bli lei.

Hans tidligere kjæreste Mari Haugersveen (31) har tidligere sagt til Seoghør.no at hun synes han oppfører seg som en klovn, og at hun synes synd på ham.

- Det er synd at han må gå så langt for å få seg noe. Men han er jo en klovn. Han får bare styre på.

LES OGSÅ: Her hopper Paradise-guttene til sengs