<strong>LØSLATT:</strong> Moren (20) får nå se sønnen sin, etter å ha blitt løslatt fra fengsel. Men hun er fremdeles siktet. Foto: All Over Press
LØSLATT: Moren (20) får nå se sønnen sin, etter å ha blitt løslatt fra fengsel. Men hun er fremdeles siktet. Foto: All Over Press Vis mer

TV-mamma siktet for grov babyvold

En 20 år gammel dansk «Unge mødre»-deltager er løslatt fra varetekt, men fremdeles siktet for grov vold mot sitt eget spedbarn.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En dansk «Unge mødre»-deltager (20) er siktet for å ha rystet sitt spedbarn så kraftig at det har gått hull på hjernehinnen.

I Norge har flere sesonger av danske «Unge mødre» blitt sendt på TVNorges kvinnekanal FEM.

Den unge moren, som også har et eldre barn, nekter for å ha utøvd vold mot babyen, og er nå løslatt fra fengsel etter et halvt år bak mur og jern.

Men siktelsen mot dokusåpe-deltageren opprettholdes, melder den danske avisen Nordvestnyt.

Den skadde sønnen er nå ett år gammel.

I saken har det inngått flere legeundersøkelser og scanninger med det formål å kartlegge hva som har skjedd forut for morens fengsling.

Undersøkelsene har foreløpig ikke gitt grunnlag for å ut tiltale mot den unge tobarnsmoren.

Det mistenkers at den lille gutten lider av såkalt «shaken baby syndrom», som innebærer at barnet har blitt rystet slik at flere små blodårer i hodet har blitt revet over. I mange tilfeller fører denne type skader til hjerneskade, og endog død.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gravid på videregående

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer