TV-kongen ble slått til ridder

Den populære NRK-personligheten Dan Børge Akerø mottok den gjeve utmerkelsen i dag.

STOLTE: Programlederens kone (øverst til høyre) og fire barn var stolte av 60-åringen.  Foto: Stella Pictures
STOLTE: Programlederens kone (øverst til høyre) og fire barn var stolte av 60-åringen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I en høytidelig seremoni på NRK-huset torsdag ble programskaper Dan Børge Akerø (60) tildelt utmerkelsen ridder 1. klasse av Den kongelige norske St. Olavs Orden.

Akerø får utmerkelsen for sin innsats for norsk musikkliv gjennom en årrekke. Som programleder i blant annet Kjempesjansen og Talentiaden har han bidratt til å få fram nye musikalske talenter.

NRK-sjef Hans-Tore Bjerkaas og underholdningssjef Charlo Halvorsen var vertskap for seremonien. Kansellisjef Anders Flågen ved Slottet overrakte medaljen til den nyslåtte ridderen.

Akerø startet som journalist i NRKs utenriksredaksjon i 1981, men etter fem år gikk han over til underholdningsavdelingen. Etter å ha vært med på å starte TV 2, var han tilbake til NRK i 1996.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tyra Banks fan kjærligheten på andre siden av jordkloden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer