TV-kollegene røpet babynavnet

«Jersey Shore»-stjernen Snooki ville egentlig holde det hemmelig.

AVSLØRTE NAVNET: Snooki er høygravid, og ville holde babynavnet hemmelig, men hennes høylytte TV-kollegaer avslørte nyheten.  Foto: All Over Press
AVSLØRTE NAVNET: Snooki er høygravid, og ville holde babynavnet hemmelig, men hennes høylytte TV-kollegaer avslørte nyheten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I månedsskiftet august/september blir Nicole «Snooki» Polizzi (24) og kjæresten Jionni LaValle (24) foreldre for første gang.

Selv om hun venter barn, var realitystjernen denne uken ferdig med innspillingen av sjette sesong av MTV-serien «Jersey Shore». Serien viser en gjeng italiensk-amerikanere som fester bort sommeren i et hus utenfor New York.

Under et intervju med noen av Snookis realitykollegaer røpet de navnet på Polizzis ufødte sønn – noe hun hadde planlagt å holde hemmelig. Barnet skal hete Lorenzo. 

- Det er bare et navn hun vurderer, sa Jenny Farley for å redde situasjonen, men Snooki har nå selv bekreftet navnevalget. 

Snooki har nå lagt det ville partylivet bak seg, og ser frem til å bli mamma på fulltid. Men hun var ikke helt fornøyd med TV-kollegaenes reaksjoner da hun fortalte dem om svangerskapet. 

- Jeg fikk ikke den reaksjonen jeg håpet på, og jeg ble veldig lei meg. Vi tuller mye sammen, så de tok det som en vits, men jeg tar det veldig seriøst – det er livet mitt, sier Nicole til New York Daily News. 

Selv om hun nå gleder seg til Lorenzo kommer til verden, ønsket egentlig realitystjernen seg en jente. 
  
- Alle sa jeg ville komme til å få en gutt, og de hadde rett. Jeg trodde selv det skulle bli en jente, og håpet det ville bli det, fordi alle kvinner ønsker seg en jente. Men det er uansett min baby og jeg gleder meg kjempemye, har Nicole sagt til In Touch Weekly.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Redd for å fortelle faren om svangerskapet  

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer