TRUET FAMILIEN: Gordon Ramsays familie skal tidligere ha mottatt dødstrusler fra Ramsays lillebror.  Foto: All Over Press
TRUET FAMILIEN: Gordon Ramsays familie skal tidligere ha mottatt dødstrusler fra Ramsays lillebror. Foto: All Over PressVis mer

TV-kokkens bror bor på gata

- Gordon vil ikke snakke med meg.

SEHER.NO: Med programmet TV 3-programmet "Hell’s kitchen" og en rekke verdenskjente restauranter, har Gordon Ramsay blitt multimillionær og en av Storbritannias mest profilerte mennesker.

Kontrastene er store til hans narkomane bror Ronnie Ramsay (41), som denne uken ble fotografert mens han solgte Big Issue, den engelske utgaven av =Oslo, på gaten i Plymouth.

Ronnies liv har tatt en ganske annen vei enn hans verdenskjente storebror.

I 2007 ble han arrestert for narkotikabesittelse i Indonesia. Etter at han slapp ut av fengsel returnerte han til Storbritannia, og lever nå på gaten.

Ifølge TV-kokkens lillebror har både Gordon og deres mor distansert seg fra ham, og nekter å snakke med ham.

- Flaksen min har tatt slutt, og jeg har ikke hatt kontakt med Gordon eller min mor på en stund. Dette er alt jeg kan gjøre for å klare meg. Ting har gått dårlig for meg etter at jeg var i Indonesia. Jeg kom tilbake til Storbritannia for lenge siden men familien vil ikke snakke med meg, sier han til Daily Mail.

Da Ronnie ble tatt med 100 milligram heroin i Kuta i februar 2007 fikk han 3.000 kroner i bot og ble fengslet i ti måneder. Han ba den gang broren om hjelp til å få 60.000 til en god advokat, men Gordon sa blankt nei.

I sin selvbiografi har mesterkokken tidligere skrevet at han har betalt rehab for broren fem ganger.

- Det er den ene tingen jeg føler jeg har mislykkes med. Jeg synes det er hardt å vite at det ikke er noe jeg kan gjøre for å hjelpe.

Han avslørte også at Ronnie etter arrestasjonen skal ha truet med å drepe både han og barna for å få penger.
- Selvsagt ønsket Ronnie penger. Han prøvde alt mulig. Dødstrusler, og telefonsamtaler på natten fra forskjellige forferdelige mennesker som sa at de visste når barna mine dro fra skolen, skrev Ramsay.

Se bildene av Ramsays bror her (ekstern link)

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Bannet 312 ganger på 102 minutter