TV-kokken må selge restaurantene sine

Gordon Ramsay klarer ikke rydde opp på eget kjøkken.

FIASKO: På tross av suksessen med programmet «Hells Kitchen», er Gordon Ramsay en fiasko i USA. På bare ett år har han tapt nesten 100 millioner kroner.  Foto: All Over Press
FIASKO: På tross av suksessen med programmet «Hells Kitchen», er Gordon Ramsay en fiasko i USA. På bare ett år har han tapt nesten 100 millioner kroner. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I sine programmer ser det ut til at «Hell's Kitchen»-stjernen Gordon Ramsay alltid har kontroll på det som foregår. Men når det kommer til det å betale sine egne regninger er han tilsynelatende ikke den mest stabile. Og nå er han gått konkurs.

På tross av suksessen med programmet «Hells Kitchen» og «Kitchen Nightmares», den amerikanske versjonen av «Hellstrøm rydder opp», er Ramsay en fiasko i USA. På bare ett år har han tapt nesten 100 millioner kromer.

Kjendiskokken hadde investert 60 millioner i sitt USA-imperium, og det siste året har 97 millioner gått tapt, melder Times.

I juni ble gourmetkokken tvunget til å stenge en restaurant etter å ha gått 1,2 millioner i underskudd - hver eneste uke.

For et par uker siden måtte han selge en pub i London, og forrige helg satte han inn en annonse for å få solgt enda en pub i London, The Warrington.

- Dette er et marerittkjøkken av makeløse proporsjoner, skriver restaurantguiden Harden's i sin seneste utgave.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Han nekter å betale regningene