TV-kokken gikk ned 60 kilo

Slankeoperasjon var eneste mulighet for Graham Elliot da han nådde 180 kilo.

ENORM FORANDRING: TV-kokken Graham Elliot har gått ned 60 kilo etter slankeoperasjonen i sommer.  Foto: Graham Elliot/Twitter
ENORM FORANDRING: TV-kokken Graham Elliot har gått ned 60 kilo etter slankeoperasjonen i sommer. Foto: Graham Elliot/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I årevis hadde kjendiskokken Graham Elliot (36) forsynt seg grådig av godsakene på kjøkkenet, men da vekten viste 180 kilo innså TV-stjernen at han måtte endre livsstilen.

I juli gjennomførte Elliot en slankeoperasjon og har siden gått ned hele 60 kilo. Trening og sunt kosthold er nå helt essensielt for Elliot. Onsdag delte han et før-og-etter-bilde med fansen på Twitter der man tydelig ser den dramatiske forandringen.

- Slankeoppdatering: Veier nå 121 kilo, har gått ned fra 179. Takk til alle for den gode støtten, skrev Graham under bildet.

På det første bildet er Grahams mage svært tydelig under en trang, blå t-skjorte, men på det nye bildet er det en mye slankere kokk som poserer i treningstøy.

Mat er fienden

Det er ikke bare fansen som har støttet ham. Kona Allie har vært en stor støttespiller og sammen har de blant annet løpt maraton. Nå prøver Elliot, som er en av dommerne i amerikanske «Masterchef», å unngå fetende fristelser.

- Det vanskeligste har vært å lære og spise på nytt og fristelser er fortsatt vanskelig å motstå, sier Graham som prøver å endre tankesett.

GLAD I MAT: Graham trives best på kjøkkenet og er en av tre dommere i amerikanske «Masterchef». Her sammen med Joe Bastianich.  Foto: Copyright ?? 20th Century Fox Licensing/Merchandising / Everett Collection/All Over Press
GLAD I MAT: Graham trives best på kjøkkenet og er en av tre dommere i amerikanske «Masterchef». Her sammen med Joe Bastianich. Foto: Copyright ?? 20th Century Fox Licensing/Merchandising / Everett Collection/All Over Press Vis mer

- Hvis vennene mine spiser fast food eller baker cookies er det vanskelig å ikke ta en bit. Jeg må begynne å tenke at disse tingene er fiendene mine. Jeg må fortsette å jobbe. Jeg kan ikke sitt i sofaen hele dagen og forvente at vekten blir borte. Nå fokuserer jeg på målene mine istedet for mat, har han tidligere fortalt magasinet People.

Stjerner som Roseanne Bar, Sharon Osbourne, Al Roker, Carnie Wilson og Randy Jackson har også gjennomført slankeoperasjoner. I Norge har lokalpolitiker og «Pitbull-Terje»-skuespiller Jørgen Foss snakket mye om sin fedmeoperasjon.

LES OGSÅ: Hun jukset seg slank etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer