TV-kokk truet på livet med pistol

- Viste vi oss der igjen, ville vi bli skutt, forteller Gordon Ramsay.

HISSIG: Gordon Ramsay er kjent for når ting ikke er som de bør være. Denne gangen holdt det derimot på å gå fryktelig galt. Foto: All Over Press
HISSIG: Gordon Ramsay er kjent for når ting ikke er som de bør være. Denne gangen holdt det derimot på å gå fryktelig galt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Han har aldri vært redd for konfrontasjoner på skjermen i sitt TV-show «Hells Kitchen», men for Gordon Ramsay ble det likevel litt mer dramatisk enn han hadde forestilt seg da han under en TV-innspilling prøvde å avsløre en gjeng gangstere i Costa Rica.

Konfrontasjonen med gangsterne, som angivelig handlet med haifinner, endte med at gangsterne truet Ramsay og kamerateamet på livet med pistoler, skriver danske Ekstrabladet.
 
- Nede på havnen møtte vi folk som pekte på oss med våpen for å få oss til å stoppe med å filme. En varevogn kjørte opp til oss, mens noen skumle mennesker presset oss inn til en vegg, forteller stjernekokken ifølge avisen.
 
Det hele endte derimot godt. Politiet skal nemlig ha ankommet stedet.

- Politiet kom og fortalte oss at vi skulle forlate landet. De sa at dersom vi viste oss der igjen, ville gangsterne skyte oss.

Haifinner er meget etterspurt, spesielt i Asia, der de brukes i supper. Mange steder foregår haifisket ved at haiene får haifinnene skåret av mens de er i live. Haikjøttet har ingen verdi, derfor blir haiene ofte bare kastet i vannet igjen.

Uten sine finner synker de derimot blødende til bunns, og har ingen muligheter til å overleve.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV-kokken må selge restaurantene sine