HELT OM NATTEN, HELT OM DAGEN: Kim Kolstad sier til Seher.no at årets norske «Fangene på fortet»-deltagere benyttet anledningen til å feste under innspillingen, men hevder ingen hadde problemer med å gjennomføre konkurransene. Foto: Anders Myhren, Seher.no
HELT OM NATTEN, HELT OM DAGEN: Kim Kolstad sier til Seher.no at årets norske «Fangene på fortet»-deltagere benyttet anledningen til å feste under innspillingen, men hevder ingen hadde problemer med å gjennomføre konkurransene. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

TV-kjendiser lagde «rølpefest» i Syden

- Det var noen som var veldig aktive, sier Kim Kolstad om «Fangene på fortet»-innspillingen. Se video nederst i saken.

Publisert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Den tidligere høydehopperen Patrick Sjöberg vakte tidligere denne uken oppsikt da han avslørte at innspillingen av den svenske versjonen av TV-konkurransen «Fangene på fortet» ble preget av flere fylleskandaler (ekstern lenke) blant kjendisdeltakerne.

To kjendiser skal ha gått glipp av flyet hjem og flere skal ha blitt kraftig sjøsyke som følge av drikkingen under innspillingen av serien, der to lag konkurrer mot hverandre på det gamle fortet Fort Boyard i sørvest-Frankrike.

Senere i år kommer også en ny norsk versjon av konkurransen på TV3, med blant annet kjendiser som Kim Kolstad (40) fra «Hotel Cæsar», det tidligere snøbrett-esset Daniel Franck og artist Lene Alexandra Øien i spissen.

Og Kolstad bekrefter til Seher.no at også nordmennene benyttet anledningen i de sommerlige omgivelsene til å ta seg en fest.

- En haug med nordmenn nede på Syden-ferie med alt betalt og alkohol til en tredel av prisen, det er klart vi holdt på oss mattta hele gjengen i samfulle syv dager, ler han ironisk.


Han avviser imidlertid at festingen førte til noe problemer for deltakelsen i TV-konkurransen.

- De som drakk mest var vel også de som kanskje hadde kapasitet til å drikke mest. Det var noen som var veldige aktive på den fronten, men de klarte seg bemerkelsesverdig bra dagen etterpå.

Kolstad hevder noen av kjendisene var klart mer «rølpete» enn andre, men vil ikke røpe noen navn.

- Jeg har et par ideer om det, men vil ikke gi noen kompromitterende opplysninger om det, hehe. Jeg kom nok ganske svakt ut. Hvis det var en konkurranse om å «rølpe» hardest, hadde jeg røket ut ganske tidlig tror jeg, sier han til Seher.no.

Line Vee Hanum sier kanalen ikke opplevde noen problemer med kjendisdeltakerne under innspillingen, og heller ikke prøvde å stoppe kjendisenes drikking.

- Vi har ikke lagt opp til noen fest i kanalens regi, men dette er jo voksne mennesker som må få ta seg et glass vin, hvis de vil.

- Innspillingen foregikk uten noen problemer for vår del, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ
: Sa nei til fire reality-show[obj:media:8854]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer