Ullared:

TV-kjendisen truet med å forlate «Ullared»

Hadde ett krav for å bli værende.

NØLENDE: Morgan Karlsson (t.v.) vurderte å hoppe av innspillingen til den niende sesongen av «Ullared». Her sammen med Ola-Conny Wallgren. Foto: NTB Scanpix
NØLENDE: Morgan Karlsson (t.v.) vurderte å hoppe av innspillingen til den niende sesongen av «Ullared». Her sammen med Ola-Conny Wallgren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Gjennom suksesserien «Ullared» har Morgan Karlsson (44) og Ola-Conny Wallgren (53) blitt to svært så populære menn blant svenske, så vel som norske tv-tittere.

Ifølge Hänt vurderte imidlertid førstnevnte å trekke seg fra tv-programmet i forkant av innspillingen til den niende sesongen.

- Det å ha et kamera rundt seg hele tiden, tærer på kreftene. Jeg har allerede to store prosjekter gående i år, og jeg var dermed nølende til gjøre nok en «Ullared»-sesong i høst. Jeg tenkte kanskje at det ble litt for mye for meg, sier han til Hänt.

- Snakket med ledelsen

Ifølge nettstedet hadde Karlsson ett krav for å bli værende. Fra tidligere er det kjent at hans kompanjong Ola-Conny har fått et eget brød oppkalt etter seg, som angivelig selger som hakka møkk på det enorme lavprishuset Gekås Ullared.

- Vi diskuterte fram og tilbake. Jeg har allerede potetgull med sourcream-smak, lettsaltet potetgull, og potetgull med grillsmak, men jeg vil ha potetgull med dillsmak også. Jeg har snakket med ledelsen, og bedt om det.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 11.09.2014 POPULÆRE: Fansen svermet rundt Ola-Conny Wallgren og Morgan Karlsson da vi møtte den norgesaktuelle humorduoen i Frognerparken. Video: Lars Eivind Bones/Marianne C. Huseby/DBTV Vis mer

Karlsson skal etter alt å dømme ha fått ønsket sitt oppfylt, da han nå bekrefter overfor nettstedet at han blir å se i den niende sesongen.

Programmet gikk tidligere i år inn i sin åttende sesong i hjemlandet, og ifølge kjøpesenterets hjemmeside benker i snitt én million svensker seg foran tv-ruta hver uke.

- Uheldig med kjærligheten

At den folkekjære duoen har fått kjenne på de ikke fullt så positive sidene ved berømmelsen, er ingen hemmelighet.

Forrige uke avslørte Wallgren blant annet at han virkelig har fått kjenne på reality-medaljens bakside, spesielt når det omhandler kjærlighetslivet.

53-åringen har vært singel i to år, etter bruddet med den 18 år yngre Carin. Før det var han gift i tjue år.

- Jeg har vært uheldig med kjærligheten Jeg har hatt noen korte forhold, men årsaken til dét er vel at jeg aldri er hjemme. Jeg er alltid ute og reiser i forbindelse med innspilling og annet, sa han til Hänt.

I 53-åringens postkasse i Tvååker utenfor Göteborg, dumper det stadig ned fan- og frierbrev. Tidligere har Wallgren blant annet fortalt om frierbrev fra kvinnelige beundrere i Norge.

Til tross for at det finnes en tydelig interesse fra det motsatte kjønn, har ikke TV-profilen funnet den store kjærligheten - langt ifra.

- Jeg har fått mange kjærlighetsbrev, men når jeg får tilsendt intime bilder, så kjenner jeg at det ikke er noe for meg. Man skal møte noen på en seriøs og riktig måte, kanskje helst på matbutikken eller på en reise, fortalte han.

«Ullared» sendes på TVNorge her hjemme.

LES OGSÅ: Avslørte ny babynyhet - én måned etter tvillingfødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer