TV-kjendisen ble lam i ansiktet

- Det var en skremmende opplevelse, medgir Dag Solheim, som ikke klarte å lukke øynene på ni dager.

BLE SYK: - Det kjentes ut som om jeg hadde vært hos tannlegen, så jeg tenkte det gikk over, men det gjorde det ikke, forteller Dag Solheim, som sliter med ansiktslammelser. Her er Solheim avbildet fotballkommentatorene Kenneth Fredheim, Lars Tjærnås o Foto: SCANPIX
BLE SYK: - Det kjentes ut som om jeg hadde vært hos tannlegen, så jeg tenkte det gikk over, men det gjorde det ikke, forteller Dag Solheim, som sliter med ansiktslammelser. Her er Solheim avbildet fotballkommentatorene Kenneth Fredheim, Lars Tjærnås o Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dag Solheim, som i en årrekke jobbet som leder av fotballsendingene på Canal+, var tilsynelatende helt frisk. Dagen etter var han lam i halve ansiktet.

- Jeg var i Oslo og skulle kommentere Vålerenga-Brann da jeg fikk det. Det kjentes ut som om jeg hadde vært hos tannlegen, så jeg tenkte det gikk over, men det gjorde det ikke, forteller Solheim til Her og Nå.

Mot sin kones vilje droppet programlederen å dra til lege. Dagen etter var det, ifølge ukebladet, derimot ingen vei utenom, og legen slo fast at 52-åringen lider av facialisparese - en ansiktslammelse. Lidelsen kan være kronisk, men legen ga ham kortisonpiller i håp om at det skulle gi seg.

- Det var en skremmende opplevelse, og det er merkelig å se seg selv i speilet. Jeg trodde jeg fikk slag eller drypp, sier Solheim, som sliter mmed å få spist og drukket, i tillegg til at han ikke fikk lukket øyet på ni dager.

Ifølge Her og Nå er det under ti prosent av dem som blir rammet av denne sykdommen som får varige skader. Dersom Solheim likevel skulle være blant disse uheldige ti prosentene, kan plastiske operasjoner være eneste utvei.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg får ikke dårlig samvittighet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer