Tv-kjendis torturert i sitt eget hjem

Dette er et særlig grovt og utspekulert ransforhold.

MØTTE VÅLERENGA: Tidligere landslagskeeper Erik Thorstvedt trente et lag av nerder i TVNorge-serien «Heia Tufte!» i 2005-2006. Laget møtte blant annet Vålerenga. Foto: Se og Hør
MØTTE VÅLERENGA: Tidligere landslagskeeper Erik Thorstvedt trente et lag av nerder i TVNorge-serien «Heia Tufte!» i 2005-2006. Laget møtte blant annet Vålerenga. Foto: Se og Hør Vis mer
SEHER.NO: En av deltakerne i TVNorge-serien «Heia Tufte!» i 2005 ble i sommer mishandlet av to ranere i sitt eget hjem.

Ranerne utga seg for å være et homofilt par, skriver Dagbladet.

Tv-kjendisen, som er åpen om sin homofile legning, fikk knust kjeven og er fremdeles ikke fullt restituert etter overfallet, skriver Dagbladet.

35-åringen som deltok i det «Gullruten»-vinnende programmet, skal ha møtt de to ranerne på utestedet London i Oslo. Stedet er et kjent homseutested i hovedstedan.

De skal ha mast seg hjem til fornærmedepå nachspiel. Kjendisen skal ha spandert både røyk og alkohol på de to guttene, som er henholdsvis 17 og 18 år gamle.

I retten fortalte Tv-kjendisen at han plutselig ble rammet av et knyttneveslag og segnet om på stuegulvet.

– Ikke drep meg, skal han ha ropt.

Ranerne fant flere bankkort i leiliheten og truet til seg PIN-kodene med kniv.

– Det var vanvittig grov mishandling. Det foregikk to-tre timer. Da jeg kom til meg selv lå jeg fremdeles musestille av frykt for at de fremdeles var i leiligheten, sier «Heia Tufte!»-kjendisen til Dagbladet.

De to tenåringene ble tirsdag dømt til to og tre år fengsel for grovt ran. I tillegg er de dømt til å betale 23.530 kroner i erstatning, og 80 000 i oppreisning for ugjerningen.

– Dette var et særlig grovt og utspekulert ransforhold, sier politiadvokat Vegar Munthe Ommedal, til Dagbladet.

I «Heia Tufte!», som gikk på TVNorge høsten 2005 og høsten 2006, fikk Erik Thorstvedt oppdraget med å trene opp 16 «nerder» som aldri hadde rørt en fotball før klare til å spille mot Vålerenga fotball på tre måneder. Programmet ble ble blant annet hedret med Gullruten i 2005.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: