PÅGREP REALITYKJENDIS: En profilert realitykjendis ble natt til fredag pågrepet av politiet etter å ha havnet i krangel med sin kjæreste. Foto: NTB scanpix (Arkiv)
PÅGREP REALITYKJENDIS: En profilert realitykjendis ble natt til fredag pågrepet av politiet etter å ha havnet i krangel med sin kjæreste. Foto: NTB scanpix (Arkiv)Vis mer

TV-kjendis tilbrakte natten i glattcelle

Den tidligere realitydeltageren havnet i basketak med kjæresten, tilbragte natten på glattcelle - og ble hengt ut på Facebook.

SEOGHØR.NO: «Dette er hva som venter seg når du er dama til xxx... Og det er ikke første gangen at den lille idioten slår».

Slik startet et Facebook-innlegg som ble publisert av kjæresten til en tidligere profilert norsk realitydeltager natt til fredag. 

Den sterke salven var å finne både på hennes egen og kjærestens profil, sammen med et bilde av henne selv med blod rennende fra ansiktet.

Kvinnen skriver at den tidligere TV-kjendisen slo henne, før han ble kjørt bort av politiet.

«Det ble glattcella i håndjern på ham i kveld etter at han slo meg ned foran taxisjåfør og politiet i sinne på grunn av at jeg pakket og dro...» skriver kvinnen videre.

Innlegget ble senere fjernet fra Facebook.

Hendelsen skjedde i Halden.

Politiet bekrefter til Ha-Halden.no at en mann i 50-årene cirka klokka 2.40 natt til fredag ble pågrepet for å ha slått sin samboer.

«Jeg slo ikke, jeg dyttet»

I ØSTFOLD: Hendelsen skal ha skjedd i Halden. Foto: Google Maps
I ØSTFOLD: Hendelsen skal ha skjedd i Halden. Foto: Google Maps Vis mer

Til Seoghør.no bekrefter den tidligere TV-kjendisen at han måtte tilbringe drøye 14 timer på glattcelle etter å ha havnet i klammeri med kjæresten. Men han påstår at situasjonen ikke var så dramatisk som den andre parten gir uttrykk for.

- Vi hadde begge drukket en del. Det var ikke snakk om et slag, men saken var at jeg dyttet henne slik at hun fikk et skrubbsår i ansiktet, forteller han.

Fjernet innlegget

Når Seoghør.no snakker med realityprofilens kjæreste mandag, sier hun at hun fjernet innlegget fordi deler av det ble skrevet i affekt.

- Vi begynner ofte å krangle når vi har drukket litt, og det var det som skjedde nå også. Det var egentlig en bagatell som ble veldig stor. I etterkant har vi fått snakket ut, sier hun.

- Jeg fjernet innlegget neste dag fordi jeg mener det hører privatlivet til. Det går fint med meg nå - på alle måter, sier hun til Seoghør.no.

Den fornærmede kvinnen sier hun ikke vil anmelde saken. Og begge er enige om at de fremdeles er kjærester.

LES OGSÅ: Realitykjendis siktet for bedrageri mot TV 2-Geir