BLIR SPYTTET PÅ: - Jeg lar det ikke gå inn på meg, men det er ikke sånn at jeg passerer videre uten å foreta meg noe. Jeg stopper og snakker med dem, for å si det sånn, forteller Mina Hadjian til Seher.no. Foto: STELLA PICTURES
BLIR SPYTTET PÅ: - Jeg lar det ikke gå inn på meg, men det er ikke sånn at jeg passerer videre uten å foreta meg noe. Jeg stopper og snakker med dem, for å si det sånn, forteller Mina Hadjian til Seher.no. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Tv-kjendis spyttet etter på gata

Tv-kjendis spyttet etter på gata, forteller Mina Hadjian.

TJUVHOLMEN (SEHER.NO): Det er ikke alltid så lett å være så brun i huden. Bare spør FEM-kjendisen Mina Hadjian (33).

- Det har skjedd flere ganger at jeg har blitt spyttet på mens jeg går på gata. På Grønland. Det skjer oftest på sommeren, når jeg er ekstra brun, sier hun til Seher.no.

Torsdag kom Hadjian sammen med flere av de andre "Studio 5"-kjendisene når TVNorge og FEM avholdt sin høstlansering på Aker Brygge i Oslo. "Studio 5"-jentene var blant dem som droppet presentasjonen - og kom rett til den røde løperen. Der var det en snakkesalig Mina som møtte Seher.no.

Årsaken til at den blide Fredrikstad-jenta opplever å bli trakassert helt åpenlyst når hun er ute og går, er - ifølge henne selv - at hun blir forvekslet med en muslim, og at hun går uten hijab.

- Jeg synes det er ren galskap, men alt skyldes i det fulle og hele ræva integreringspolitikk her i landet, mener 33-åringen, som ikke tar seg nær av den stygge behandlingen.

- Jeg lar det ikke gå inn på meg, men det er ikke sånn at jeg passerer videre uten å foreta meg noe. Jeg stopper og snakker med dem, for å si det sånn...

Dette er derimot ikke det eneste "Studio 5"-programlederen er opptatt av for tiden. Tidligere denne uka ga hun til Seher.no sterkt uttrykk for avsky over at politiet valgte å foreta en razzia hos kjendis-stripper Maria Eliassen (30), etter at hun avslørte at hun var ruset under intervjuet med FEM-jentene.

- Det er helt spinnvilt, ren og skjær galskap. Når det foregår så mye annet dritt man kan ta tak i, da forstår jeg virkelig ikke hvordan politiet kan bruke ressursene sine på noe sånt. Jeg forstår det bare ikke, fortalte hun til Seher.no den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har vært slurvete med prevensjonen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.