TV-kjendis risikerer seks års fengsel

En sentral TV-profil er tiltalt for seksuell omgang med et familiemedlem. Han mistet jobben som en direkte følge av saken.

PROMILLEKJØRTE: Artisten i 40-årene er dømt til fengsel i 28 dager for promillekjøring og hasjrøyking. I tillegg mister han retten til å kjøre bil i to år og åtte måneder. Foto: SCANPIX
PROMILLEKJØRTE: Artisten i 40-årene er dømt til fengsel i 28 dager for promillekjøring og hasjrøyking. I tillegg mister han retten til å kjøre bil i to år og åtte måneder. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ifølge tiltalen skal TV-kjendisen i 40-årene ha hatt seksuell omgang med et familiemedlem i 2005. I til­talen går det fram at han ved flere anledninger skal ha hatt samleie med jenta, som den gangen var 15 år gammel. Saken ble først anmeldt høsten 2011, og jenta er nå myndig.

- Jeg kan bekrefte at det forelig­ger en tiltale som du beskriver. Forholdet går tilbake til 2005 og ble anmeldt i september i fjor. Tiltalte har erkjent delvis straffskyld. Utover dette ønsker jeg ikke å gi ytterligere kommentarer, sier poli­tiadvokat i det aktuelle politidistrik­tet til Se og Hør.

Mannen mistet jobben som en direkte konsekvens av saken og kan risikere seks års fengselsstraff.

Verken tiltalte eller hans forsvarer ønsker å si noe særlig om saken. Offerets bistandsadvokat ønsker å konferere med sin klient før hun uttaler seg om saken.

Du kan lese mer om denne saken i siste utgave av Se og Hør Weekend. Se og Hør kan nå også kjøpes på iPad.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer