Tv-kjendis festet i brudekjolen

- Det er så hyggelig å være gift igjen! jubler Eva.

GIFT: - Det er så deilig å være gift igjen, sier Eva Bratholm til Se og Hør. Foto: SCANPIX
GIFT: - Det er så deilig å være gift igjen, sier Eva Bratholm til Se og Hør. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Med nesten 90 venner, deriblant statsminister Jens Stoltenberg og kona Ingrid Schulerud, på gjestelista - inviterte den tidligere NRK-korrespondenten Eva Bratholm (54) og utenriksreporter Joar Hoel Larsen (57) til stor bryllupsfest sist helg.

- En veldig hyggelig fest med både familie og mange gode venner av oss. det ble akkurat den festen Joar og jeg ønsket oss - med levende musikk og løs stemning forteller en svært glad brud til Se og Hør.

Den høytidlige vielsen var derimot unnagjort i god tid før festen lørdag kveld. Allerede 23. oktober i fjor inngikk nemlig det forelskede paret ekteskapet i San Francisco. Nøyaktig hundre dager etter ble vennefesten arrangert.

- Det er egentlig bare en morsom tilfeldighet, sier Eva til samme kilde.

Ekteparet møttes første gang da begge jobbet i NRKs utenriksavdeling på midten av 80-tallet. Det var imidlertid først før julen i 2006 - en tid etter at Eva ble skilt fra sin daværende mann - at det oppsto varmere følelser med Joar.

LES OGSÅ: NRK-kjendis mistet kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer