TV-kjendis fengslet i to nye uker

- Det er ikke grunnlag for fengslingen.

SIKTET: En norsk utelivsprofil er siktet i saken der et småfly landet på Kjeller med 50 kilo hasj og en stor mengde piller. Han er nå varetektsfengslet for to nye uker. Foto: Tolletaten
SIKTET: En norsk utelivsprofil er siktet i saken der et småfly landet på Kjeller med 50 kilo hasj og en stor mengde piller. Han er nå varetektsfengslet for to nye uker. Foto: Tolletaten Vis mer
Publisert

I begynnelsen av oktober ble en kjent norsk TV- og utelivsprofil siktet for en grov narkotikaovertredelse etter narkosmugling med småfly.

TV-kjendisen, som nekter straffskyld, ble varetektsfengslet for to uker siden. I går, torsdag, ble utelivsprofilen varetektsfengslet for ytterligere to uker med brev- og besøksforbud.

Det ble besluttet under et fengslingsmøte i Nedre Romerike tingrett.

- Selve fengslingskjennelsen er unntatt offentlighet, men jeg kan bekrefte at politiet fikk medhold i forlengelse av isolasjon for siktede. Han møtte selv i fengslingsmøtet, opplyser politiadvokat Nina Marthinsen til Se og Hør.

- Mener politiet at mistanken mot siktede nå er styrket, ettersom dere ba om forlenget fengsling?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer