<strong>BETALER ERSTATNING:</strong> Justisdepartementet betaler tilsammen 21 500 kroner i erstatning til den norske TV-kjendisen som i mai ble arrestert etter at han ble anmeldt for voldtekt. Foto: Arkivbilde/ Scanpix
BETALER ERSTATNING: Justisdepartementet betaler tilsammen 21 500 kroner i erstatning til den norske TV-kjendisen som i mai ble arrestert etter at han ble anmeldt for voldtekt. Foto: Arkivbilde/ Scanpix Vis mer

TV-kjendis får erstatning fra staten

Justisdepartementet punger ut etter at politiet arresterte mannen etter voldtektsanmeldelse.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske TV-kjendisen som i mai ble arrestert og siktet for voldtekt, før saken senere ble henlagt, har nå fått erstatning fra justisdepartementet.

Kvinnen som anmeldte TV-stjernen skal ha hevdet at hun ble voldtatt inne i hans leilighet i Oslo, mens kjendisen hevdet han kastet ut kvinnen fra leiligheten.

Ifølge Dagbladet fant politiets krimteknikere ikke noen tegn til at det skal ha skjedd en voldtekt i leiligheten noen timer tidligere, etter at de mottok anmeldelsen.

Nå har justisdepartementet sagt seg villige til å betale 1500 kroner i erstatning for arrestasjonen av kjendisen, og i tillegg 20 000 for belastningen den har påført mannen.

- Beløpet er ikke avgjørende, men det er en klar markering av at det ikke var noen ild bak røyken i denne saken, sier kjendisens advokat John Christian Elden til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kikki Danielsson kan havne i fengsel

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer