TV-jobben ødelegger nattesøvnen

- Det bare surrer i hodet mitt, sier «The Voice»-mentor Hanne Sørvaag. Se video!

MENTORER: Innspillingen av den nye storsatsningen «The Voice» har den siste tiden funnet sted i TV 2s studioer i Nydalen i Oslo, der har Hanne Sørvaag  gjennomført flere auditioner sammen med mentor-kollegaene Magne Furuholmen, Yosef Wolde-Mariam og S Foto: Stella
MENTORER: Innspillingen av den nye storsatsningen «The Voice» har den siste tiden funnet sted i TV 2s studioer i Nydalen i Oslo, der har Hanne Sørvaag gjennomført flere auditioner sammen med mentor-kollegaene Magne Furuholmen, Yosef Wolde-Mariam og S Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Hanne Sørvaag snakke om «The Voice»-jobben nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Artist og låtskriver Hanne Sørvaag (32) blir fra fredag å se som mentor i TV 2s nye talentkonkurranse «The Voice».

Innspillingen av den nye storsatsningen har den siste tiden funnet sted i TV 2s studioer i Nydalen i Oslo, der Sørvaag har gjennomført flere auditioner sammen med mentor-kollegaene Magne Furuholmen, Yosef Wolde-Mariam og Sondre Lerche.

Og Stavanger-jenta kan fortelle at hennes nye TV-jobb ødelegger nattesøvnen.

- Det er så sinnssykt spennende. Det har vært sånne inntrykk at jeg kommer hjem etter innspillingen og ikke får sove på mange timer. Det bare surrer i hodet. Jeg tenker «hvorfor tok jeg ikke den videre, det var jo kjempebra. Dessuten så han så bra ut også, når vi til slutt får se dem. Hva var det for en stil egentlig?». Det bare surrer sånt i hodet mitt. Jeg håper at de der hjemme også skal få det engasjementet, sier Sørvaag til Seher.no.

I fjor gikk Hanne Sørvaag videre til MGP-finalen i Oslo spektrum med låta «You're Like a Melody», og året før vant hun konkurransen som en av låtskriverne bak Didrik Solli-Tangens «My Heart is Yours».

32-åringen har i tillegg skrevet låter for artister som Katharine McPhee, Maria Arredondo og nå Tommy Fredvangs kommende MGP-låt. Men denne gangen skal hun ikke bare hjelpe artister fram, men må også knuse flere drømmer under auditionrundene.

- Det er den tøffe delen. Tidligere har jeg ikke vært i nærheten av det. Sånn sett gjorde det vondt å la dem gå. Alle de vi hørte var gode, men vi skulle faktisk velge et mindre antall videre på jakt etter det helt særegne. Det går på hva de presterte den dagen, og det er ikke tvil om at menneskelig faktor spiller inn her også. Det var likevel noen som sang teknisk fabelaktig. Det gjorde vondt å se at de var lei seg for det.

Selv om hun har deltatt i store TV-produksjoner tidligere, er mentor-jobben en helt ny rolle for Sørvaag. Selv føler hun at hun har funnet seg godt til rette med å jobbe i TV-studioet.

- Jeg synes det passer meg helt perfekt. Jeg lurer bare på hvorfor jeg ikke har begynt med TV før. Jeg synes det er så morsomt. Jeg får brukt all den erfaringen jeg har tilegnet meg i årene som låtskriver, sier Hanne Sørvaag til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Bryr meg veldig om hvordan jeg ser ut

Se Hanne Sørvaag snakke om «The Voice»-jobben her:[obj:media:10630]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer