VIL LEGGE DET DØDT: - Det er hyggelig med støtte. Men jeg har ikke fått ekstremt mange henvendelser. Selv er jeg ganske ferdig med alt, og vil legge hele denne saken død, sier tidligere "Jakten"-frier, Morten Eriksen. Foto: TV 2
VIL LEGGE DET DØDT: - Det er hyggelig med støtte. Men jeg har ikke fått ekstremt mange henvendelser. Selv er jeg ganske ferdig med alt, og vil legge hele denne saken død, sier tidligere "Jakten"-frier, Morten Eriksen. Foto: TV 2Vis mer

TV-frier hylles etter trekantdrama

Jakten-frierens dramatiske utbrudd får jentene til å falle pladask.

SEHER.NO: Tirsdag er det klart for nok en episode av "Jakten på kjærligheten", og denne gang er det TV-bøndene Guro Huseby (27) og Ola Sylte (30) som skal sende hjem én frier hver.

Forrige tirsdag opplevde over én million seere at Ragnhild Strømmen Strand-frier Morten Eriksen (24) skapte mildt sagt furore da han fyrte løs mot frierkollega Håvard Hansen. Alt endte med at Eriksen bestemte seg for å reise hjem fra gården, til enorm oppmerksomhet fra hele Medie-Norge.

Men fortsatt merker han presset fra omverdenen...

Får støtte på Facebook
- Det er sikkert ikke meningen at vi skal bli bestekompiser vi guttene heller, men nå har det seg sånn da at det er et menneske som er igjen her nå som irriterer hodet av meg med den holdningen der - og den væremåten, sa en arg Morten i forrige ukes episode.

Oppmerksomhet - det får trønderen fortsatt.

På Facebook er det opprettet en fangruppe, som nå teller 127 medlemmer - der TV-frieren blir hyllet for hvordan han håndterte situasjonen som oppsto med konkurrenten i det populære TV 2-programmet.

I fangruppa får han støtte fra sine kvinnelige tilhengere.

«Skjønner meg ikke på Ragnhild ass.. Hadde jeg vært ho, hadde jeg kastet ut han derre nissen og latt deg være igjen! Du er seriøst Dreamboy med stooooor D ♥ Hennes tap ikke ditt ! Fortsett å vær deg selv, og drekk øl du ;)», er det en kvinne som skriver på Facebook-forumet.

Morten Eriksen selv er ikke spesielt lysten på å kommentere hverken denne saken eller hvordan den siste uka har vært for hans egen del. Likevel letter han litt på sløret.

- Det er hyggelig med støtte. Men jeg har ikke fått ekstremt mange henvendelser. Selv er jeg ganske ferdig med alt, og vil legge hele denne saken død, sier han til Seher.no.

- Jævlig lett
Men det er ikke bare ett "frierinnlegg" som er å finne på Mortens fanside. For det er tydelig at det er flere som har falt for TV-frierens arge opptreden. 

«Hei kjekken!=) Kunne ønske det var du som eide en gård, så jeg kunne melde meg på for å date deg» og «Best å være seg selv. Det var du», er to av støtteerklæringene man kan lese på den nyopprettede gruppa.

Trønderen prøver altså å holde en lav profil etter stormen sist uke. Likevel innrømmer han at han har fått med seg mye av kritikken som har blitt rettet mot ham.

- Jeg ser jo at det skrives mye på blant annet TV 2.no. Men det er jo jævlig lett å skrive sånne kommentarer, mener han.

24-åringens "Jakten på kjærligheten"-exit betyr at Ragnhild Strømmen Strand (23) nå bare står igjen med én frier, Håvard Hansen. Til Seher.no understreket Håvard forrige uke at han ikke hadde lyst til å snakke vondt om han som til slutt skulle vise seg å bli hans største konkurrent.

- Hvis det er folk som mener at han oppførte seg barnslig, så forstår jeg det. Men vi befant oss i en spent situasjon og var veldig slitne. Vi hadde vært sammen på gården i mange dager, og vi hadde tross alt ikke valgt hverandre. Men jeg ser ingen grunn til å si noe negativt om Morten, sa Håvard Hansen da.

"Jakten på kjærligheten" sendes på TV 2 tirsdag klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: TV 2-friere ut mot "Jakten"

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.