- TV-forelskelse er urealistisk

23 av 28 har mislyktes i «Jakten på kjærligheten.» Her er de fem som har klart seg...

TO PAR IGJEN: Fra 2010-sesongen av «Jakten på kjærligheten» er det bare André Olsen og Caroline Flisnes, og Åge André Brømnes og Ragnhild Eppeland som fortsatt holder sammen. Foto: TV 2
TO PAR IGJEN: Fra 2010-sesongen av «Jakten på kjærligheten» er det bare André Olsen og Caroline Flisnes, og Åge André Brømnes og Ragnhild Eppeland som fortsatt holder sammen. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Bruddene for «Jakten på kjærligheten»-parene har stått i kø etter fjorårests sesong av TV-serien. I forrige uke bekreftet Christian Fredrik Sandberg (26) at det ikke lenger er noe mellom ham og Jeanett Vasskog (23).

For ikke lenge siden ble det også kjent at Clas Kvisler (37) og Ann-Marie Berge (37) som forlovet seg på skjermen i 2009 har avlyst bryllupet.

De to parene er ikke i en unik situasjon. Ifølge Her og Nå er det nå bare 5 av de 28 bøndene som har vært med i serien, som fortsatt er sammen med sine utvalgte.

- Jeg tror denne typen forelskelse er urealistisk, nettopp fordi det er en TV-innspilling. Her møter du noen du ikke kjenner fra før, og du føler kanskje en forpliktelse til å bli forelsket. Og jeg vil også tro at det er forventninger fra dem som regisserer dette, sier lege og samlivsterapeut Åsa Rytter Evensen til Her og Nå.

Parene som fortsatt er sammen er Wenche Søndrol og Thor Even Furuvann fra 2004. De to har giftet seg og har to barn. Ingen av 2005-parene har holdt sammen. Men fra 2006 har Tore Jardar Johannessen og Michelle Skjønsholt giftet seg. Fra 2007-sesongen har Svein Romundstad og Oddrun Tingstad blitt samboere, og alle parene fra 2008 og 2009 har gått hver til sitt. Frå høstens sesong ser det fortsatt Åge André Brømnes og Ragnhild Eppeland og André Olsen og Caroline Flisnes som holder sammen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slo opp på telefon