«Love Island Norge»:

TV-comeback: - Skikkelig stas

Datingprogrammet «Love Island Norge» returnerer til TV-skjermen.

COMEBACK: En tredje sesong av den norske utgaven av «Love Island Norge» kommer til neste år. Foto: TV 2 (montasje)
COMEBACK: En tredje sesong av den norske utgaven av «Love Island Norge» kommer til neste år. Foto: TV 2 (montasje) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller første sesongen av datingprogrammet «Love Island UK» ble vist på TV for første gang i 2005. Programmet gjorde comeback i 2015, og det har totalt blitt laget ti sesonger av den britiske utgaven.

Noen år senere ble det også en stor snakkis her til lands, og ivrige fans gledet seg trolig stort til at den norske sesongen skulle innta TV-skjermene høsten 2018, da med programleder Tone Damli (35) på TV3.

Dørene til kjærlighetsvillaen åpnet seg igjen to år senere, men da hadde Morten Hegseth (37) tatt over stafettpinnen som programleder.

En tvist i «Love Island Uk» som aldri før har skjedd før, rystet deltakerne. Video: Rød Løper/ TV 2 Play Vis mer

Returnerer

Etter planen skulle det også komme en tredje sesong, men på grunn av coronasituasjonen måtte TV 2 stanse innspillingen bare noen måneder før deltakernes avreise.

Nå kan derimot Trygve Rønning, programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2, avsløre i en pressemelding at programmet gjør comeback nok en gang.

- Det er skikkelig stas å kunne fortelle at «Love Island» kommer tilbake i norsk versjon! Den første sesongen som ble sendt på TV 2 i 2020 var en stor suksess, og siden da har vi sendt flere sesonger av internasjonale versjoner. Den siste sesongen av «Love Island UK» var faktisk det som ble strømmet mest denne sommeren.

Det var klart for konkurranse i «Love Island US», men kysseleken vekket reaksjoner hos noen av deltakerne. Video: TV 2 Play / Rød Løper Vis mer

Videre kommer det frem at de nå er i full gang med å søke etter deltakere som er på jakt etter kjærligheten.

I tillegg avsløres det at Hegseth returnerer som programleder i den kommende sesongen.

- Programmet skal spilles inn på Gran Canaria på nyåret, og programleder blir selvsagt den samme som sist - nemlig Morten Hegseth, forteller Rønningen.

LES OGSÅ: - En perfekt situasjon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer