TV-comeback for Raske Menn

- Det blir litt fokus på humor, og så blir det noe med hest.

MER HUMOR: Det nye TV-programmet skal bli en del av humorhøsten på TV 2. Foto: SCANPIX
MER HUMOR: Det nye TV-programmet skal bli en del av humorhøsten på TV 2. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Calle Hellevang-Larsen (35), Anders Hoff (36) og Øyvind Rafto (34) gjorde i 2007 suksess på TVNorge med humorprogrammet «Snabbgrabbar».

Nå jobber trioen med et nytt TV-program.

- Det er altfor tidlig å si hvordan det blir, vi har akkurat begynt. Akkurat nå ser det ut som det blir litt fokus på humor, og så blir det nesten helt sikkert noe med hest. Det høres ut som en spøk, men det er helt sant. Hest og humor, sier Hellevang-Larsen til VG.

Ifølge avisen vil programmet være en del av TV 2s satsning på humor til høsten. Men selv om det blir mye jobbing, mener Hellevang-Larsen familien må tåle at det blir mindre tid til dem i tiden framover.

- Det får de tåle. Nei, det går helt fint det. Det er bare en jobb, alle andre klarer å kombinere jobb og familie, sier han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Angrer ikke på jobbskiftet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer