FLAUT: Silje Stensland, Guro Huseby, Ragnhild Strømmen Strand og Ola Sylte er årets populære TV 2-bønder. Til Seher.no snakker de ut om sine pinligste øyeblikk i livet så langt. Foto: TV 2/Montasje: Seher.no
FLAUT: Silje Stensland, Guro Huseby, Ragnhild Strømmen Strand og Ola Sylte er årets populære TV 2-bønder. Til Seher.no snakker de ut om sine pinligste øyeblikk i livet så langt. Foto: TV 2/Montasje: Seher.noVis mer

TV-bøndenes pinligste øyeblikk

- Det var en forferdelig og fryktelig flau opplevelse, sier "Jakten"-deltageren.

SEHER.NO: Tirsdag er det duket for nok en episode av "Jakten på kjærligheten". Bare tre friere gjenstår hos hver av bøndene og med det nærmer det seg virkelig et klimaks for Guro Huseby, Silje Stensland, Ola Sylte og Ragnhild Strømmen Strand.

Mange vil kanskje si at noen av årets friere enkelte ganger har satt deg selv i en litt pinlig situasjon.

Frank Asbjørn Hole Nilsen var den som fikk desidert mest oppmerksomhet etter at han sendte brev til alle de tre kvinnelige bøndene - og kom videre hos to av dem. Men frierne er ikke alene, også bøndene selv har gjort ting de ikke ser tilbake på med særlig mye glede...

Tok salto
TV-bonden Silje Stensland (28) er ikke i tvil om hva som var hennes pinligste øyeblikk så langt i livet. Episoden har ingenting med "Jakten på kjærligheten" å gjøre, men fant sted i en kinosal i australske Sydney i 2004 eller 2005.

Silje skulle på den celebre "Bridget Jones"-premieren. Hun gledet seg fryktelig, og hadde pyntet seg med blant annet hvite slengbukser og høye hæler til den store festen. Det skulle hun aldri ha gjort.

- Det var sikkert 500 mennesker i kinosalen. Og jeg skulle gå ned trappene - midtgangen - med popcorn og cola i hendene. Men så hektet hælene seg fast i buksa, og jeg begynte å falle, gliser Nordheimsund-jenta til Seher.no.

Dermed var det gjort. Falle, det kom hun til å gjøre uansett. Tankene kvernet i hodet, for spørsmålet nå var bare hvordan hun skulle falle.

- Jeg hadde valget mellom å falle rett fram, eller å ta sats. Jeg valgte å ta sats, gjennomførte en salto - og landet på ryggen. Det var en forferdelig og fryktelig flau opplevelse, forteller hun.

Etterpå reiste hun seg opp og bukket fint til de ivrige, feststemte - og ikke minst stivpyntede gjestene i salen.

- Det endte med trampeklapp og stor stemning. Og popcorn og cola overalt, smiler 28-åringen.

Besvimte på scenen
Men Nordheimsund-jenta er ikke den eneste av årets bønder som kan huske tilbake på episoder som kanskje egentlig bare burde gått i glemmeboka. Ragnhild Strømmen Strand (23) husker med gru den gangen hun skulle synge foran mellom 200 til 250 publikummere på et kulturhus i Valdres.

- Jeg var veldig sliten, og tålte vel ikke helt det å være i fokus - med lyskastere og alt det der, i tillegg til at jeg følte at jeg måtte presetere. Alt endte i at jeg besvimte, jeg bare segnet om! Etterpå ble jeg fraktet ut, sier Ragnhild, som var 13 år da episoden inntraff.

Vel ute begynte hun igjen å våkne til liv. Dermed bestemte hun seg for å prøve på nytt. Og denne gangen skulle hun klare det.  Men den gang ei...

- Jeg gikk opp igjen - med friskt pågangsmot. Men da besvimte jeg igjen!

- Og jeg husker at det kom et lite "wow" fra publikum, selv om jeg ikke kan erindre så mye annet. Jeg var jo helt borte, erkjenner hun til Seher.no.

- Hadde lyst til å gjemme meg
Guro Huseby (27) var den første - og foreløpig den eneste - som har gått ut i media og sagt at hun er forelsket. Men pinlige episoder er det færre av, selv om hun husker spesielt ett flaut øyeblikk under innspillingen av den populære TV 2-serien.

- Det var så sinnsykt pinlig under den første aktivitetsdagen, da de seks guttene kom til meg. Selv hadde de blitt godt kjent - og var som en sammenspleiset gjeng, mens jeg sto der helt alene! Da husker jeg at jeg hadde lyst til å løpe inn i et sort hull og gjemme meg, forteller hun til Seher.no.

Men den livlige TV-bonden innrømmer at sjenansen kom snikende også før det.

- Det var utrolig pinlig da jeg skulle ta bilder med de ti frierne, jeg kjente dem jo ikke i det hele tatt, og da merket jeg at sjenansen min kom litt til kort. Når det gjelder andre ting, har jeg det nok sånn at jeg synes det er lett å huske ting jeg faktisk har lyst til å huske, sier Guro Huseby.

Den fjerde - og siste - av årets TV-bønder, Ola Sylte (30), kan derimot ikke huske en eneste pinlig episode i hele sitt liv.

- Nei, jeg tror ikke jeg har opplevd noen slike hendelser. Men det har nok å gjøre med at jeg ikke er en person som synes ting blir fort pinlig eller flaut. Jeg tar egentlig ganske lett på sånne ting, fastslår han til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" sendes på TV 2 tirsdager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Bonde-Guro fikk munnkurv av TV 2