Nicklas Bendtner:

TV-bombe: - En idiot

Kjæresten avslører at Nicklas Bendtner var utro. Det skjedde samtidig som han var ferdig i F.C. København. - Det var mitt ønske å gå ut på TV, sier Philine Roepstorff.

GRÅTKVALT: Niklas Bendtners kjæreste, Philine Roepstorff, forteller for første gang om da den tidligere Rosenborg-stjerna var utro. Video: Dplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Nicklas har vært en idiot, for å si det mildt. Han har hatt det beste i verden, men ikke satt pris på det. Han hadde et litt for godt julebord som har kostet veldig mye. Han har vært sammen med en 20-åring.

Det forteller Philine Roepstorff (27), kjæresten til tidligere Rosenborg-spiller Nicklas Bendtner (32).

- Han kom gråtende hjem. Jeg har aldri sett ham gråte før. Jeg syntes det var litt rart. Han prøvde å si noe, men fikk ikke helt sagt det. Da han våknet, sa han at han hadde dummet seg ut, forteller Roepstorff.

De to er aktuelle med TV-serien «Bendtner og Philine» i Danmark, og det er her bomba faller (se video).

HETT PAR: Nicklas Bendtner spilte i Rosenborg fra 2017 til 2019. Her er han sammen med kjæresten Philine Roepstorff på Lerkendal. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
HETT PAR: Nicklas Bendtner spilte i Rosenborg fra 2017 til 2019. Her er han sammen med kjæresten Philine Roepstorff på Lerkendal. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

I serien forteller det høyprofilerte paret om livet på godt og vondt. Også om utroskapsdramaet rundt juletider.

Torsdag 17. desember bekreftet F.C. København at Bendtner ikke fikk forlenget kontrakten med klubben. Spissen var der på en halvårskontrakt etter at han var ferdig i Rosenborg.

I TV-serien forteller Roepstorff at kjæresten var utro samme døgn. I podkasten «Anden til venstre» følger hun opp:

- Det var mitt ønske å gå ut med dette på TV. Jeg hadde behov for å forsvare meg selv og forholdet. Det kunne jeg gjøre ved å gå ut på TV og si: «Det har skjedd, jeg vet det. Så kan dere snakke så mye dere vil, men det er mitt valg. Jeg blir hos ham.»

Da hun skulle fortelle historien, klarte hun ikke la være å gråte.

- Det du ikke ser på TV er at jeg gråter og gråter og gråter, og jeg spiser ikke. Jeg var så ulykkelig, forteller hun i podkasten.

- Jeg kunne skrike da jeg gikk ut døra. Han skulle få se meg ulykkelig. «Du skal få se hva du har gjort med meg. Du skal få se konsekvensene.»

I TV-serien sier Bendtner:

- I mitt liv er det mange som er innom i kort tid, som jeg aldri husker igjen. Og så er det de som er nære, som alltid vil være der. Derfor er det viktig å være ærlig når du har dummet deg ut.

- Jeg visste godt at Nicklas ikke var «picture perfect», fortsetter Roepstorff.

- Men det er heller ikke det vi har lovet hverandre. Vi har lovet hverandre å være ærlige.

Bendtner er per i dag klubbløs. Det er usikkert hva som skjer videre, men den tidligere storstjerna har signalisert interesse for en trenerkarriere.

Bendtner var i Rosenborg fra 2017 til 2019. Han har også ei fortid i blant annet Arsenal, Juventus og Wolfsburg.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

LES OGSÅ: Full krangel mellom fotballfruene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer