TV 3 synes ikke de går for langt med dette

TV3 synes ikke de går for langt, ved å gjøre narr av Paradise-deltagerens utseende.

NOLDUS: Figuren Noldus har vært med i flere Harry Potter-filmer. Foto: Everett Collection/All Over Press
NOLDUS: Figuren Noldus har vært med i flere Harry Potter-filmer. Foto: Everett Collection/All Over Press Vis mer
FÅR GJENNOMGÅ: Christer Reiersøl er flere ganger gjort om til en festlig karakter i årets sesong. Men TV3 mener ikke det er gått for langt. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
FÅR GJENNOMGÅ: Christer Reiersøl er flere ganger gjort om til en festlig karakter i årets sesong. Men TV3 mener ikke det er gått for langt. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

SEOGHØR.NO: I tirsdagens episode av «Paradise Hotel» skal det spilles om makt. Men deltagerne klarer ikke holde seg seriøse når de får på seg noen høye, spisse hatter.

- Alle som hadde hatter på så ekstremt stakkarslige ut. Spesielt Christer, han lignet på Noldus fra Harry Potter, forteller Aurora Gude.

Da tar produksjonen grep, og forvandler Christer Reiersøl (21) til en god Noldus-etterligning.

- Jeg syns spillet var dritgøy. Det var lættis å ha på de fete hattene. Det var gøy, sier Christer selv med lys stemme og rart utseende.

Produksjonen har flere ganger tatt grep og forvandlet deltagerne i årets «Paradise Hotel» til karikaturer. Men pressekontakt i TV3, Linda Glomlien, synes ikke det er gått for langt.

- «Paradise Hotel» er laget med en stor dose humor og det er deltagerne klar over. Vi tar tak i morsomme situasjoner og sitater i klippingen for å skape god underholdning, men innenfor rimelighetens grenser, sier hun til Seoghør.no.

Reiersøl har flere ganger hittil fått smake produksjonens grep.

- Tilbakemeldingene vi har fått fra deltagerne tidligere, er at de synes det er gøy selv, forteller Glomlien.

«Paradise Hotel» sendes mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Hevder dette ikke er som det ser ut