TV 3 har mistet 300.000 seere

- Vi er meget fornøyde med «Fangene på fortet»-sesongen, sier TV3.

<strong>MISTET SEERE:</strong> «Fangene på fortet» - med blant annet rallyfører Henning Solberg som en av deltagerne - har mistet 300 000 seere i forhold til premiereprogrammet. TV3 hevder imidlertid de er fornøyde med årets sesong. Foto: TV3
MISTET SEERE: «Fangene på fortet» - med blant annet rallyfører Henning Solberg som en av deltagerne - har mistet 300 000 seere i forhold til premiereprogrammet. TV3 hevder imidlertid de er fornøyde med årets sesong. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den nye versjonen av «Fangene på fortet» fikk en pangstart tidligere i år, da det første programmet satte premiererekord på TV3 med 519.000 seere.

Siden har imidlertid seertallene gått jevnt nedover for programlederne Jenny Skavlan, Daniel Franck og deres kjendisgjester på franske Fort Boyard.

Søndagens episode klarte kun å samle 212.000 seere, under halvparten av de som så første programmet.

TV3 vil imidlertid ikke avskrive programmet som en skuffelse.

- Med sesongstarten i Tippeligaen på TV 2 og sesongpremieren på Jakten på 6. sans på TVNorge, var det ekstra sterk konkurranse sist søndag. Det er aldri hyggelig at seertallene faller på et program, men med et snitt på 335.000 seere er vi fortsatt meget fornøyd med Fangene på fortet-sesongen, sier Glenn Ø. Støldal i TV3 til Seher.no.

Enda verre har seerutviklingen vært for storsatsingen «Landskampen», hvor tidligere norske og svenske idrettsstjerner har konkurrert mot hverandre.

Mens 267.000 seere fikk med seg premieren, var det kun 90.000 seere som fikk med seg det siste programmet i serien.

Støldal tror tøff konkurranse fra de andre kanalene på torsdager er en av hovedgrunnene til det dramatiske frafallet.

- Vi er ikke fornøyd med seertallene på Landskampen. Det er veldig tøff konkurranse i det norske tv-markedet i super prime time denne høsten, og Landskampen har dessverre ikke nådd opp i den konkurransen.

Foreløpig vil han ikke røpe om de to programmene vil bli lagt ned, eller om TV3 vil satse på nye sesonger.

- Vi har ikke tatt stilling til noen av programmene ennå, så det kan jeg ikke si noe om, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Er redd dette kan føre til mobbing

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer