TV 3 endrer Robinson totalt

Den norske programlederen Christer Falck skal vise sine sadistiske sider når TV3 snur helt om på «Robinson».

<strong>SNUR HELT OM:</strong> - Jeg hater å gå ut i 40 varmegrader, og bare kjenne at håret klistrer seg til panna. Hele tiden har jeg lengtet tilbake til det luftkondisjonerte rommet, sier Christer Falck, som nå skal lede vinterversjonen av «Robinson». Foto: TV3
SNUR HELT OM: - Jeg hater å gå ut i 40 varmegrader, og bare kjenne at håret klistrer seg til panna. Hele tiden har jeg lengtet tilbake til det luftkondisjonerte rommet, sier Christer Falck, som nå skal lede vinterversjonen av «Robinson». Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Robinsoneksedisjonen» har rullet og gått på TV3 i en årrekke. Nå blir Malaysias palmer og solbrune kropper byttet ut med en frossen Christer Falck når kanalen skal gjøre en vinter-versjon av programmet.

- «Robinson» har hele tiden vært det mest sexy realityprogrammet, og det skal det fortsatt være. Vi skal ikke bli et dørgelig kjedelig «71 grader nord», sier programleder Christer Falck til Dagbladet.

Verken Falck eller produsentene vil røpe hvor «Robinson on ice» skal spilles inn. Det som imidlertid er sikkert er at det skal bli kaldt. Ellers skal programmet være gjenkjennelig og mer rustikt i uttrykket enn programmer som «Farmen» og «71 grader nord».

Til Dagbladet hevder Christer Falck at han ikke kommer til å savne sine tre årlige måneder i strandsonen i Malaysia.

- Jeg hater å gå ut i 40 varmegrader, og bare kjenne at håret klistrer seg til panna. Hele tiden har jeg lengtet tilbake til det luftkondisjonerte rommet. Jeg er et vintermenneske. Jeg liker å fryse, forteller TV3-profilen, som selv vant «Robinsonekspedisjonen» i 1999.

Siden den gang har han ledet programmet.

- Og enda viktigere: Jeg liker å se andre fryse. Så sadisten i meg gleder seg voldsomt, sier Christer Falck til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er til å bli kvalm av  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer