Niklas Baarli:

- TV 2 vurderte politianmeldelse

Den ferske «Farmen»-programlederen sto i en skikkelig hatstorm da han selv var deltaker.

I HARDT VÆR: Niklas Baarli sto i en ordentlig kritikkstorm under «Farmen kjendis» tidligere i år. Foto: Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
I HARDT VÆR: Niklas Baarli sto i en ordentlig kritikkstorm under «Farmen kjendis» tidligere i år. Foto: Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At det stormet kraftig rundt programleder Niklas Baarli (33) tidligere i år, er langt fra noen hemmelighet. Han viste nemlig hele sin personlighet på «Farmen kjendis» - på godt og vondt - noe som fikk flere til å reagere kraftig.

Det hele toppet seg da storbonde Øyunn Krogh (26) gjorde et mindre populært førstekjempevalg. Den gang satt både harde tilbakemeldinger og krass kritikk løst, kanskje spesielt etter at han omtalte storbonden som «et ræva menneske».

- Senest på mandag ble jeg truet med å bli banket gul og blå hvis de ser meg på gaten, uttalte han til Se og Hør den gang.

Nå avslører programlederen at de harde reaksjonene nesten fikk alvorlige konsekvenser.

- Hatet meg intenst

Nå tar Baarli steget inn som programleder for den vanlige versjonen av «Farmen». I den anledning forteller pogramlederen om den harde «trøkken» han fikk etter «Farmen kjendis»-deltakelsen på nyåret.

- Det gikk en kule varmt et par ganger. Jeg hadde inntrykk av at 50 prosent av seerne hatet meg intenst, mens 50 prosent syntes jeg var en artig fyr. Det kokte i absolutt alle innbokser i seks uker. Overalt, sier han til Se og Hør, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer