<strong>KJENDIS-STANDUP:</strong> I den danske utgaven «Vild med comedy» prøvde «Sykt lykkelig»-skuespilleren Maibritt Saerens som komiker.
KJENDIS-STANDUP: I den danske utgaven «Vild med comedy» prøvde «Sykt lykkelig»-skuespilleren Maibritt Saerens som komiker. Vis mer

TV 2 vurderer kjendis-standup

Programmet har gjort suksess i Danmark.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter det Seoghør.no erfarer, vurderer TV 2 et nytt TV-konsept, der planen er at kjendiser skal få vise seg fram som standup-komikere.

Flere kjendiser skal ha blitt forespurt om å prøve seg i konseptet, deriblant en norsk finanskjendis.

Programmet har hittil blitt sendt i Danmark under navnet «Vild med comedy», og konseptet ble i etterkant solgt til USA. Nå kan en norsk versjon stå for tur.


Det er en kjent norsk TV-profil som jobber med det kreative innholdet i programmet. Seoghør.no har vært i kontakt med personen, som ikke ønsker å kommentere saken.  TV-profilen beskriver konseptet som en storsatsing.

- «Celebrity Stand-up» er planlagt sendt i primetime på TV 2 kommende høst, heter det i en mail, som Seoghør.no har fått tilgang til, som er gått ut på vegne av prosjektet til utvalgte norske kjendiser.

Den danske «Sykt lykkelig»-skuespilleren Maibritt Saerens var blant deltagerne i den danske utgaven av programmet, som ble sendt på kanalen TV2 Zulu.

Aleksander Valestrand i TV 2 opplyser Seoghør.no at det ikke er bestemt at kanalen skal i gang med et nytt standupshow, men sier samtidig at det kan komme en avgjørelse i løpet av to uker.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vet litt hva alkoholmisbruk handler om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer