«Farmen»:

TV 2 tar grep mot uværet

Kanalen tar forholdsregler mot ekstremværet «Hans».

FRYKTER UVÆR: Uværet «Hans» har tatt seg innover kysten, og kan på et tidspunkt skape problemer for «Farmen». Foto: Hans Olav Tandberg
FRYKTER UVÆR: Uværet «Hans» har tatt seg innover kysten, og kan på et tidspunkt skape problemer for «Farmen». Foto: Hans Olav Tandberg Vis mer
Publisert

Uværet «Hans» er på full fart på vei mot Østlandet, og det ble tidlig klart at det er sendt ut rødt farevarsel for ekstremt mye regn, jordskred og flom i store deler av Sør-Norge.

Til Dagbladet uttalte meteorolog Rannveig Eikill ved Meteorologisk Institutt mandag at det er ventet sterk vind i utsatte områder i Norge, særlig langs kysten i Agder. Hun passet på å understreke at det er nedbørsmengden som bekymrer mest her til lands.

- Vi forventer 100 millimeter nedbør på 24 timer. Det ventes kraftige byger, og det er fare for styrtregn. Det ser ut som at det er nord for Oslo, Innlandet, nord for Buskerud og områdene rundt, som rammes hardest, sa Eikill til Dagbladet.

TV 2: - Forberedt

I september er det igjen klart for «Farmen» på TV 2. I år spilles programmet inn på idylliske Fredheim gård i Søgne utenfor Kristiansand. Innspillingen startet i slutten av juli, og skal etter planen pågå fram til midten av oktober.

Foreløpig har produksjonen merket lite til uværet som har tatt seg inn over landet, men pressesjef Jan-Petter Dahl i TV 2 forteller at kanalen er forberedt om det skulle skje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer