AVSLØRTE BABYNYHET: Synnøve Hjelle Halkjelsvik avslørte på Facebook at hun har blitt mamma. Her med samboer og barnefar, Øystein Haug. Foto: Se og Hør
AVSLØRTE BABYNYHET: Synnøve Hjelle Halkjelsvik avslørte på Facebook at hun har blitt mamma. Her med samboer og barnefar, Øystein Haug. Foto: Se og HørVis mer

TV 2-Synnøve ble mamma for første gang

Det populære nyhetsankeret Synnøve Hjelle Halkjelsvik sørget selv for årets gladmelding på hjemmebane.

SEOGHØR.NO: Torsdag ble TV 2s nyhetsanker Synnøve Hjelle Halkjelsvik (31) og hennes samboer Øystein Haug (32) foreldre for første gang.

FIKK EN SØNN: Den populære TV 2-profilen fikk sønnen Emil Rasmus. Foto: Se og Hør
FIKK EN SØNN: Den populære TV 2-profilen fikk sønnen Emil Rasmus. Foto: Se og Hør Vis mer

- En liten sjarmør kom til verden i går. En ubeskrivelig følelse! Vi er uendelig stolte over godgutten vår, Emil Rasmus, skriver Synnøve på sin Facebook-side.

Det gikk bare noen måneder fra de ble kjærester til de kjøpte hus sammen og etablerte seg på Grefsen i Oslo i oktober i 2013.

Der gledet sunnmøringen og hennes staute kar fra Jevnaker til å ta fatt på familielivet, og nå er de lykkelig i gang.

Saken fortsetter under bildet.


- Jeg har alltid sett fram til den dagen jeg skulle stifte familie og få barn, og etter at jeg møtte Øystein, kunne ikke den dagen komme fort nok. Han er drømmemannen, roste TV 2-Synnøve overfor Se og Hør tidligere i år.

I januar snakket hun også om forventningene til det å bli mamma.

– Jeg gleder meg stort over å bli mamma, og er spent på å møte den lille gutten som romsterer i magen, sa hun til Se og Hør Weekend.

LES OGSÅ: TV 2-profilen blir mamma

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.