<strong>VAR SVÆRT KRITISK:</strong> - Jeg visste for seks uker siden at det var i dag jeg skulle ryke ut. Det var allerede planlagt, sa Anna Anka til Seher.no i midten av oktober. Men TV 2 er ikke sinte på den tidligere «Skal vi danse»-deltageren - tross de harde utsp Foto: Stella Pictures
VAR SVÆRT KRITISK: - Jeg visste for seks uker siden at det var i dag jeg skulle ryke ut. Det var allerede planlagt, sa Anna Anka til Seher.no i midten av oktober. Men TV 2 er ikke sinte på den tidligere «Skal vi danse»-deltageren - tross de harde utsp Foto: Stella Pictures Vis mer

- TV 2 synes at dette bare er trist

Anna Anka angrep TV 2 med all sin tyngde, men kanalen nekter å bære nag til den hjemsendte «Skal vi danse»-stjernen.

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra da Anna Anka viste misnøye med «Skal vi danse» nederst i saken!

SEHER.NO: I midten av oktober var det bom stopp for Anna Anka i «Skal vi danse». Anka måtte nemlig, etter å ha danset duell mot Noman Mubashir, takke for seg i TV 2-programmet. Etter at kameraene var slått av, uttalte 40-åringen til Seher.no at hun mente «Skal vi danse» var et avtalt spill.

I videointervjuet kunne man se at den svenske Hollywoodfruen tittet inn i kameraet og kom med et sterkt stikk til TV 2 og produksjonsselskapet Monster.

- Stemmene deres teller ikke, Norge, sa hun.

Etterpå har debatten rundt Ankas knallharde beskyldninger rast videre rundt om i Presse-Norge, men til Seher.no forteller presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, at kanalen ikke bærer nag til den hjemsendte dansedeltageren.

- Anna Anka gjorde en strålende innsats for «Skal vi danse» både på og utenfor parketten, og hun gjorde et godt inntrykk på nordmenn. At hun i ettertid har valgt å gi både TV 2 og produksjonsselskapet kritikk synes vi bare er trist, sier hun til Seher.no.

Ifølge Berge så TV 2 ingen grunn til å innkalle til møter for å drøfte beskyldningene Anka kom med etter å ha røket ut av programmet.

- Denne kritikken tar vi med knusende ro. Det er ingen grunn til å innkalle til møter over en slik påstand. I TV 2 vet vi hva vi driver med.

- Har dere vært i kontakt med Anna etter at hun røk ut?

- TV 2 og produksjonsselskapet Monster har snakket med Anna Anka etter hun ble stemt ut. Anna ønsker å bruke tiden sin på familien og business i LA og ikke komme tilbake til dansefinalen 12. November. Det har vi gått med på, vi har gitt henne fritak for å stille i finalen. Vi takker henne for en strålende innsats i «Skal vi danse».

- Har hun beklaget seg for utspillene hun har kommet med?


- Det har jeg ingen kommentar til.

Anna Anka hevdet til Seher.no at hun visste at hun kom til å ryke ut av programmet seks uker før hun faktisk gjorde det. Begrunnelsen var, ifølge henne selv, at hun hadde vært gjest i Jan Thomas-programmet «Happy day», som sendes senere i høst. Der ble hun spurt om hvordan det føltes å ha vært deltager i «Skal vi danse».

- «Happy Day» har ikke premiere før 14. november. Uansett om Anna hadde vunnet, måtte Jan Thomas snakke om «Skal vi danse» i fortid, sa presseansvarlig for «Skal vi danse» den lørdagen Anka røk ut, Kari Austefjord, til Seher.no den gang.

Tross kritikken som har bombardert TV 2 den siste tiden mener Unn Grethe Berge at kanalen ikke angrer på at de valgte å ha Anna med i programmet.

- TV 2 angrer overhodet ikke på at vi fikk være så heldige og ha med en Hollywwod-frue i programmet.  Anna var flink til å danse og representerte konseptet på en veldig bra måte. Når det gjelder «Skal vi danse» sin troverdighet klarer selv ikke Anna Anka å rokke ved den, forteller Berge, som forklarer:

- TV-konseptet er profesjonelt  gjennomført i alle ledd og TV 2 forholder seg til BBC regelverk for hvordan programmet gjennomføres og hvordan seerstemmer blir talt opp.

- Hvordan reagerer de gjenværende deltagerne på utspillene?

- De registrer det som står i pressen og holder fokus der de skal – på dansen. Nå nærmer det seg finalen og de fire gjenværende parene er langt inn i danseboblen og tenker på dansetrinn 24 timer i døgnet, mener hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Planlagt at jeg skulle ryke for lenge siden  

Se video fra da Anna Anka viste misnøye med «Skal vi danse» her:[obj:media:10240]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer