TOMMEL OPP: TV 2s populære nyhetsanker er blitt trebarnsfar - men denne gangen gikk ikke alt helt etter planen. Her har Sturla kommet til hektene igjen, etter at han besvimte på fødestuen. Foto: Privat / Sturla Dyregrov
TOMMEL OPP: TV 2s populære nyhetsanker er blitt trebarnsfar - men denne gangen gikk ikke alt helt etter planen. Her har Sturla kommet til hektene igjen, etter at han besvimte på fødestuen. Foto: Privat / Sturla DyregrovVis mer

TV 2-Sturla besvimte på fødestuen

De to første fødslene gikk greit, men da barn nummer tre kom, ble det for mye for den populære nyhetsankeren.

SEOGHØR.NO: Fredag denne uken ble TV 2s nyhetsanker Sturla Dyregrov (41) og hans TV 2-kone Siril Vatne Meling (32) foreldre til sitt tredje barn. Fra før har de Snorre (5) og Sanna (2).

Men fødsel nummer tre ble i det tøffeste slaget – i alle fall for ektemann og påtroppende trebarnspappa Sturla.

«Etter to fødsler var selvtilliten høy foran det jeg trodde var et rent rutineoppdrag for mitt vedkommende i dag. Men etter noen minutter i begivenhetenes sentrum gikk undertegnede fullstendig ned for telling», skriver Dyregrov (41) på sin Facebook-side.

BLE FORELDRE IGJEN: TV 2-paret Sturla Dyregrov og Siril Vatne Meling kan juble over å ha blitt foreldre for til barn nummer tre. Her fra TV2s store årsfest i Gamle Losjen i Oslo i fjor. Foto: Andreas Fadum
BLE FORELDRE IGJEN: TV 2-paret Sturla Dyregrov og Siril Vatne Meling kan juble over å ha blitt foreldre for til barn nummer tre. Her fra TV2s store årsfest i Gamle Losjen i Oslo i fjor. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Han fortsetter:

«Mens min langt tøffere kone avleverte en nydelig gutt, jobbet deler av fødeteamet på gangen med å få kontakt med meg. Man kan trygt si at det var en ekstra ydmyk småbarnspappa som kunne heise flagget i ettermiddag!» stråler TV 2-Sturla, fullt klar over at han har servert årets nyhet!

POPULÆRE TV-FJES: Sturla Dyregrov med nyhetsanker-kollega Mah-Rukh Ali. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE TV-FJES: Sturla Dyregrov med nyhetsanker-kollega Mah-Rukh Ali. Foto: NTB Scanpix Vis merTil Seoghør.no legger den drevne nyhetsmannen og utrykningsreporteren til at han ikke var helt høy i hatten da dramaet sto på.

- Det var ikke noe særlig å legge beslag på deler av teamet som skulle avvikle fødselen. Har jo vært med på det samme to ganger før, så jeg var kanskje litt for «kjekk i kjeksen» denne gangen. Siril var langt tøffere enn meg og gjennomførte med stil mens jeg lå bevisstløst i korridoren.

LES OGSÅ: - Det føles viktigere å være journalist

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.