TV 2-stjernen er singel igjen

Else Kåss Furuseth og hennes kvinnelige kjæreste har gått hvert til sitt.

BLE SINGEL: Else Kåss Furuseth, som i august ledet TV 2s høstlansering i Bergen, og som her er avbildet sammen med årets «Idol»-dommere, er ikke lenger sammen med kvinnen hun har tilbrakt de siste to årene sammen med. Foto: Stella Pictures
BLE SINGEL: Else Kåss Furuseth, som i august ledet TV 2s høstlansering i Bergen, og som her er avbildet sammen med årets «Idol»-dommere, er ikke lenger sammen med kvinnen hun har tilbrakt de siste to årene sammen med. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernen Else Kåss Furuseth og hennes kvinnelige kjæreste har gjort det slutt. Bruddet kommer to år etter at de ble kjærester, skriver VG. - Vi har nok ingen kommentar til dette, men det jeg kan si er at det går veldig, veldig bra med Elses show «Kondolerer». Uten å snakke for mye for henne så er det jo dette som har vært drømmen hele tiden. Akkurat nå er det bare glede, sier Furuseths manager Mats Karlsen til avisen. Det var i 2009 at TV 2-komikeren avslørte at hun hadde fått seg jentekjæreste under «Blymandags sommershow» på Støperiet i Tønsberg. I fjor ble hun kåret til «en av landets mest innflytelsesrike lesber» på Norges største nettsted for homofile, gaysir.no. Selv er hun imidlertid ikke spesielt glad i å definere seg selv som lesbisk. - Jeg definerer meg ikke som noe spesielt, jeg er meg selv. Mn det er så kjedelig å være en sånn som ikke vil definere seg selv som lesbisk. Det går mer på person enn kjønn. Det er rett og slett så kjedelig som det, har «Torsdag kveld fra Nydalen»-programlederen tidligere uttalt til VG. Bli fan av Seher.no på Facebook her Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: - Jeg tenkte for meg selv: «Mamma lever»  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer