IMPONERTE: Tshawe imponerte stort på dansegulvet på lørdag, sammen med sin danselærer Maria Sandvik. Foto: Stella Pictures
IMPONERTE: Tshawe imponerte stort på dansegulvet på lørdag, sammen med sin danselærer Maria Sandvik. Foto: Stella PicturesVis mer

TV 2-stjerne er etterlyst

I måneder har politiet etterlyst hiphop-artisten Tshawe - så dukket han opp i "Skal vi danse."

SEHER.NO: Nå spøker det kanskje for Tshawe Baqwas (27) framtid i "Skal vi danse" på TV 2. Hiphop-artisten er nemlig etterlyst av politiet i forbindelse med flere villainnbrudd i Oslo - og risikerer å ende som tiltalt i en alvorlig straffesak. Han skal være mistenkt for minst ett av innbruddene og politet ønsker derfor å få avhørt ham, skriver Se og Hør.


Politiet har etter gjentatte forsøk ikke vært i stand til å få kontakt med Tshawe, og han har derfor i lang tid hatt status som etterlyst.


- Saken vil bli påtaleavgjort i løpet av høsten. Utover dette har jeg ingen kommentar, sier politiadvokat Pål Sverre Hernæs i Oslo politidistrikt til Se og Hør.


Tshawe stiller seg uforstående til politiets mistanke da bladet gjør ham oppmerksom på forholdet.


-  Jeg aner ikke hva dette dreier seg om. Jeg har i alle fall ikke begått noe villainnbrudd, og visste heller ikke at politet ønsket å snakke med meg.


TV2s informasjonsavdeling bekrefter mandag morgen at Tshawe har oppsøkt politet for å avgi en forklaring, etter at han ble kjent med saken da Se og Hør snakket med ham.


Den 27-årige artisten har flere forhold på rullebladet. Mot slutten av 90-tallet var han med på et knivran mot en bensinstasjon i Oslo, noe han senere ble dømt til seks måneders betinget fengsel for. Han er også to ganger bøtelagt for bruk av narkotika.


- Dette er lenge siden, og del av en fortid som jeg har lagt bak meg. Jeg er ikke stolt av disse sakene, sier Tshawe til Se og Hør.


Tshawe er kjent under artistnavnet Kapricon og utgjør halvparten av hiphopgruppa MadCon,og er også programledere på The Voice TV.


Les mer om saken i Se og Hør som er i salg nå