TV 2-Siris dramatiske fødsel: - Verdt det når man overlever

Sportsankeret vil ikke engste seg unødig for at det samme kan skje igjen. 

KOMPLIKASJONER: TV 2s Siri Nilminie Avlesen-Østli (33) gjennomgikk noen dramatiske døgn da lille Victor kom til verden. Hun tenker på at det kan skje igjen, hvis hun får flere barn, men vil ikke uroe seg. Foto: Andreas Fadum
KOMPLIKASJONER: TV 2s Siri Nilminie Avlesen-Østli (33) gjennomgikk noen dramatiske døgn da lille Victor kom til verden. Hun tenker på at det kan skje igjen, hvis hun får flere barn, men vil ikke uroe seg. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober 2015 ble TV 2 Sportens Siri Nilminie Avlesen-Østli (33) mamma for første gang.

Fødselen forløp imidlertid ikke uten dramatikk. Noen måneder etter at lille Victor kom til verden, fortalte Siri, overfor «God kveld Norge», at det hadde oppstått alvorlige komplikasjoner.

Sportsankeret fikk svangerskapsforgiftning, og måtte ta hastekeisersnitt. Etter tre dramatiske døgn var marerittet omsider over.

POPULÆR TV-PROFIL: Siri Nilminie Avlesen-Østli er nyhetsanker og reporter for TV 2 Sporten. Foto: TV 2
POPULÆR TV-PROFIL: Siri Nilminie Avlesen-Østli er nyhetsanker og reporter for TV 2 Sporten. Foto: TV 2

Vis mer

- Verdt det

I dag står alt bra til med den lille familien. Da 33-åringen, som er gift med Erik Løkken Østli, dukket opp på Gullruten-utdelingen i helga, la ikke tv-profilen skjul på at hun trives godt i mammatilværelsen.

- Det er veldig bra. Skikkelig gøy. Det snur verden helt på hodet, forteller Siri.

LYKKELIG GIFT: I slutten av august 2013 giftet TV 2s sportsanker Siri Avlesen seg med sin Erik Løkken Østli i Hamar domkirke. 
LYKKELIG GIFT: I slutten av august 2013 giftet TV 2s sportsanker Siri Avlesen seg med sin Erik Løkken Østli i Hamar domkirke.  Vis mer

Selv om sportsankeret, som var ikledd en fotsid chiffon-kjole fra H&M for anledningen, har den dramatiske forløsningen friskt i minnet - velger hun å fokusere på det positive.

- Jeg tenker jo på at det kan skje igjen, hvis jeg skal få flere barn, men samtidig kan man ikke tenke for mye på det. Det er jo ikke nødvendigvis noe jeg må gå gjennom en gang til, sier 33-åringen, som benytter anledningen til å rose helsepersonellet ved fødeavdelingen hun var innlagt.

- Man overlever, og da er det verdt det, legger hun til.

Fridde i Barcelona

Siri, som var tilbake på jobb allerede fire måneder etter fødselen, har vært gift med ektemannen siden 2013. Det var en spent og lykkelig Siri som snakket med Seoghør.no før vielsen, som fant sted i i Hamar domkirke.

- Det blir fantastisk å gifte seg med Erik. Han er alt jeg kunne drømme om og litt til. Vi utfyller hverandre og har det så gøy sammen, så dette må bare bli bra. Jeg er heldig som har funnet en så solid og bra mann, sa hun.

Tidligere har den populære TV 2-profilen røpet at hun og Erik forlovet seg under en romantisk tur til Barcelona i 2012.

- Han fridde i Barcelona. Vi hadde kjørt vannscooter og sett Magic Fountain. Da vi kom tilbake på hotellrommet gikk han ned på kne. Det var veldig romantisk og veldig overraskende, sa Siri.

LES OGSÅ: Leo dukket opp på Gullruten med ny kjæreste.

IRRITER: Leif Einar «Lothepus« Lothe irriterer seg over samboeren og venninnens «jålerier». Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer