BLE MOR: Den blide TV 2 Sporten-profilen Siri Nilminie Avlesen-Østli er blitt mor for første gang. Foto: Espen Solli / TV 2
BLE MOR: Den blide TV 2 Sporten-profilen Siri Nilminie Avlesen-Østli er blitt mor for første gang. Foto: Espen Solli / TV 2Vis mer

TV 2-Siri ble mamma for første gang

- Ganske kult å være foreldre, sier den nybakte moren stolt.

SEOGHØR.NO: Den blide TV 2 Sporten-profilen Siri Nilminie Avlesen-Østli (31) kan juble - hun er nemlig blitt mor til en liten gutt.

Det er Siri selv som deler den gledelige nyheten på sosiale medier:

«10 fingre - 10 tær. Trygg i pappas armer. Ganske kult å være foreldre», skriver hun til et bilde av den lille gutten i pappas favn, som hun har lagt ut på Instagram-profilen sin.

Gratulasjonene står i kø, og blant de som har uttrykt sin glede overfor de nybakte foreldrene er TV 2-anker Cathrine Fossum (36):

«Så stas! Gratulerer masse!!!», skriver hun i kommentarfeltet.

Også nygifte Susanne Wergeland (30) sender sine gratulasjoner:

«Så fantastisk, Siri!! Bra jobba og gratulerer så mye», skriver hun.

TO BLE TRE: I oktober ble Siri Avlesen-Østli og ektemannen Erik Østli foreldre til en liten gutt. Dette er fra bryllupet i 2013. Foto: Cathrine Løkken / Seoghør.no
TO BLE TRE: I oktober ble Siri Avlesen-Østli og ektemannen Erik Østli foreldre til en liten gutt. Dette er fra bryllupet i 2013. Foto: Cathrine Løkken / Seoghør.no Vis mer

Skryter av ektemannen

Da Avlesen giftet seg med kjæresten Erik Løkken Østli (34), i Hamar domkirke i august 2013, sa hun lykkelig til Seoghør.no:

- Det blir fantastisk å gifte seg med Erik. Han er alt jeg kunne drømme om og litt til. Vi utfyller hverandre og har det så gøy sammen, så dette må bare bli bra. Jeg er heldig som har funnet en så solid og bra mann.

I et intervju med Se og Hør som sto på trykk i august fortalte Siri at hun gledet seg stort til å utvide familien.

- Vi blir foreldre i oktober, og jeg gleder meg enormt til vi blir tre!

Og nå er altså familielykken komplett.

LES OGSÅ: Nå er Skavlan-baby nummer fem her!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.